Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Δυστηχώς Raw δέν παίζουν:cry:έχω όμως κρατημένα τα TIF ...

http://www.megaupload.com/?d=V8OB8887

Καί μιά δοκιμή που έκανα με τό αγαπημένο πρόγραμα του Dubber,τήν γνώμη σας αν τουλάχιστον σας πιάνω:happy:

sdim10032.jpg

Μια που ξέθαψα από Como. :to_pick_ones_nose3:

th_IMG_0465.jpg

Και κάτι που ήθελα να ρωτήσω εδώ και καιρό και όλο το ξέχναγα.. :flag:. Πώς γίνεται να βγάλω φωτογραφία ένα χώρο που έχει μια οθόνη, έτσι ώστε και η οθόνη να μη βγει καμένη αλλά και ο χώρος να μη βγει υποφωτισμένος;

Πχ. th_DSC_4795.jpg & th_DSC_4796.jpg

Ακόμα και στη 2η, η οθόνη είναι καμένη! :flag:

δοκίμασες να σηκώσεις στις 90 μοίρες το φλας και να παιξεις με τις ρυθμισεις χρονου διαφράγματος;

Αν εχεις φαντασια, ναι :p

Βαλε ενα καθρεφτακι μπροστα απο το φλας ετσι ωστε να χτυπαει στο ταβανι (μαλλον αυτο εννοεί ο haya)

Άμα το είχα, θα το είχα κάνει :p. Ήταν να το πάρω, αλλά προτίμησα ενισχυτή, ηχεία κλπ :help1:.

Χωρίς flash γίνεται τίποτα;

Και κάτι που ήθελα να ρωτήσω εδώ και καιρό και όλο το ξέχναγα.. :flag:. Πώς γίνεται να βγάλω φωτογραφία ένα χώρο που έχει μια οθόνη, έτσι ώστε και η οθόνη να μη βγει καμένη αλλά και ο χώρος να μη βγει υποφωτισμένος;

βάζεις Rear το flash και παίζεις με EV και flash compensation (τη δύναμη του φλας, δε θυμάμαι πώς λέγεται)

flash diffuser με 1.5€ απο ebay ή 3 φωτό με bracketing θα έλεγα εγώ

αυτό με το flash+ev νομίζω οτι θα σου δώσει γυαλάδα πάνω στην οθόνη....

IMG_1023b.jpg

Model = Canon EOS 400D DIGITAL

Exposure Time = 1/400"

F Number = F7.1

Exposure Program = Aperture priority

ISO Speed Ratings = 100

Focal Length = 70mm

μαργαρίτα είναι ρε φίλοc. Δε θέλει και την τύχη του Γκαστόνε για να το πετύχεις σε κάποιον κήπο, ειδικά σε χωριό :)

Ταλεντάκι ο αδελφός,τά νερά είναι ακριβώς στά γούστα μου:T:

ξέχασα ότι την έβλεπα στο tn panel, και πήγα να πω ότι δε μ'αρέσει γιατί είναι πολύ σκοτεινή :p Πολύ όμορφη φωτογραφία, και όσον αφορά στο κάδρο και στις ρυθμίσεις, και όσον αφορά στην επεξεργασία :T:

Μία δική μου, από τη σημερινή βόλτα στην Αθήνα:

http://fc07.deviantart.com/fs45/i/2009/133/3/7/Athena_statue__Panepistimio_by_deninho.jpg

Model: Canon EOS 400D DIGITAL

Shutter Speed: 1/400 second

F Number: F/11.0

Focal Length: 70 mm

ISO Speed: 100

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.