Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Τωρα καί αυτό με την παλάμη δέν το κατάλαβα αλλά είναι καί περασμένη η ώρα,,,:zzz:

ναι, και εμενα μου εκανε εντυπωση οταν το διαβασα αλλα ισχυει! υπαρχουν πολλοι τροποι για την ιδανικη φωτομετρηση...η πιο ιδανικη ειναι με μια συγκεκριμενη γκριζα καρτα και η πιο βολικη με την παλαμη του χεριου σου...(και καλα πλησιαζει το ουδετερο γκρι...) εχει να κανει με τον τροπο που οι μηχανες υπολογιζουν και κανουν την φωτομετρηση αναλογος φωτεινοτητας/χρωμτων/κτλ του καδρου!

υπαρει να διαβασεις εδω-με βοηθησε πολυ

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
thumb__MG_2894.jpg

Camera Model Canon EOS 5D Mark II

Shooting Mode Aperture-Priority AE

Tv( Shutter Speed ) 0.8

Av( Aperture Value ) 22.0

Metering Mode Evaluative Metering

Exposure Compensation -2/3

ISO Speed 50

Lens EF24-70mm f/2.8L USM

Focal Length 24.0mm

Flash Off

FE lock OFF

White Balance Mode Auto

AF Mode Manual focusing

Η Φωτό είναι πολύ καλή αλλά την χαλάει (κατά την γνώμη μου) η επέμβαση που έκανες στην θάλασσα.(Σου αρέσει να πειράζεις το υγρό στοιχείο). Θα ήταν προτιμότερο να φαίνεται η φυσική διαύγεια της θάλασσας, και να δένει με το υπόλοιπο τοπίο που είναι άριστα νεταρισμένο και με πολύ καλό κοντράστ;)

έχω την αίσθηση ότι το νερό φαίνεται έτσι κυρίως εξαιτίας του μεγάλου χρόνου έκθεσης :)

εμένα μου αρέσει, αλλά, ίσως αν ήταν 1/20-30 ο χρόνος έκθεσης να ταίριαζε καλύτερα με το υπόλοιπο τοπίο. :T:

δε προσπαθησα για το αληθοφανες...αν και το μπορουσα.Προτιμησα κατι πιο "εντυπωσιακο".

Αngel_f σε περιπτωση που δεν τη γνωριζεις δικια σου ειναι: p

Eλπιζω να αρεσει ..(αλλιως θα πρεπει να αλλαξω γουστα)

(21mm, f9 ,5sec)

http://img4.imageshack.us/img4/9253/img2894miniacopy.jpg

δε προσπαθησα για το αληθοφανες...αν και το μπορουσα.Προτιμησα κατι πιο "εντυπωσιακο".

Αngel_f σε περιπτωση που δεν τη γνωριζεις δικια σου ειναι: p

Eλπιζω να αρεσει ..(αλλιως θα πρεπει να αλλαξω γουστα)

(21mm, f9 ,5sec)

Καλώς τραβηγμενη, με πολυ χρονο εκθεσης και καλώς πειραγμενη!

Σωστός ο NTG ;)

Ο χρόνος έκθεσης ήθελα να ειναι 2 sec και για αυτο το ISO 50 + f22 + cp filter+ αργα το απόγευμα.

Δυστυχώς κατάφερα να εχω "μόνο" 0.8sec... και ετσι δεν "πάγωσε" όσο θα ήθελα η θάλασσα...

Αυτό που χρειάζομαι ειναι ενα φίλτρο ND 3στοπ +

Σωστός ο NTG ;)

Αυτό που χρειάζομαι ειναι ενα φίλτρο ND 3στοπ +

ε και εχεις προβλημα στο να το παρεις ?:p

racer : η τελευταια (panoramic) μαρεσει παρα πολυ..μπραβο

th_DSC_5112-2.jpg

th_DSC_5105.jpg

th_DSC_5066_stitch.jpg

φίλε στους καταρράκτες της νέδα δεν είναι εδώ;

έχω κάνει βουτιά από εκεί πάνω :yes2::slap:

η πρώτη νομίζω έχει αρκετά ωραία στοιχεία αλλά πιστεύω θα έπρεπε να έχεις πιο ανοιχτό κάδρο (το οποίο από το σημειο που βρισκοσουν μαλλον ήταν αδυνατον αν κρινω από αυτό που φαίνεται στην πάνω δεξιά γωνία) ;)

η πρώτη νομίζω έχει αρκετά ωραία στοιχεία αλλά πιστεύω θα έπρεπε να έχεις πιο ανοιχτό κάδρο (το οποίο από το σημειο που βρισκοσουν μαλλον ήταν αδυνατον αν κρινω από αυτό που φαίνεται στην πάνω δεξιά γωνία) ;)

:T:

ενω μοιάζει η φωτογραφική να γέρνει προς τα δεξιά, όλα δείχνουν να γέρνουν στα αριστερά, αυτή την αίσθηση μου δείνει, και μαζί με την ωραία σύνθεση της δίνω άριστα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.