Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

soft box ειναι (το συγκεκριμενο ειναι δανεικο, το δικο μου φτάνει σε λίγες μέρες :p).

To ISO 800 μπήκε για να "καουν" μερικα τσαλακώματα που είχε στο πίσω μέρος.

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

με ένα ασύρματο φλας από πάνω. νομίζω όμως ότι τα βέλτιστα αποτελέσματα τα παίρνεις με δύο φλας αριστερα και δεξια

δε ξέρω τι είδες στα τεστ σου αλλά μου φαίνεται πιο λογικό να ρυθμίσεις τη μηχανή για να βγάζεις σωστά το θέμα σου, όχι για να μη βγάλεις λάθος το άχρηστο bg, το οποίο είναι πανεύκολο να cropάρεις λόγω contrast κ ομοιομορφίας...:hang2:

To ISO 800 μπήκε για να "καουν" μερικα τσαλακώματα που είχε στο πίσω μέρος.

απαντηση του στυλ " ειχε ηλιο γιαυτο και καηκε η εικονα "

γιατι χαλιεστε ρε παιδιά; απαγορευεται να σηκώσουμε το ISO; και ετσι κι αλλιως η φωτο δεν μπηκε για να επιδειξει κατι ;)

γιατι χαλιεστε ρε παιδιά; απαγορευεται να σηκώσουμε το ISO; και ετσι κι αλλιως η φωτο δεν μπηκε για να επιδειξει κατι ;)

μα δεν έθιξα τη φώτο, την απάντησή σου σχολιάσαμε... προφανώς κ το θρεντ είναι για δοκιμές και βάλες το iso όσο θες (εγώ ρώτησα γτ, δε σου είπα κάτι κακό), απλά μη λες παράλογα πράματα...:kiss:

απαντηση του στυλ " ειχε ηλιο γιαυτο και καηκε η εικονα "

πιο πολύ "είχε ήλιο κ δεν έβαλα γυαλιά για να μαυρίσουν τα χέρια μου"

Πωπω ρε Hayabusa είσαι το F4IL το ίδιο.

Και κάνεις που κάνεις την μλκία, άκου και κανέναν άλλο. Η φωτογραφία είναι fail γιατί χωρίς Soft Box θα έβγαινε καλύτερη.

Ρε παλουκάρι, βγάλε την σωστά και το background το καις στο Photoshop..

disneyland ναι...

τωρα για το backround σε daylight παντα βγαινει Overexposed στην φωτογραφικη μου(d80)...ειχα ανοιξει και ενα θεμα εδω

βρηκα πως πρεπει να εχω αντισταθμιση εκθεσης -0,7! η φωτο ειναι κατα την διαρκεια των πειραματισμων για τις σωστες ρυθμισεις!

και τωρα μερικες ακομα διαλεγμενες!

dsc0441p.th.jpg

dsc0334t.th.jpg

dsc0253p.th.jpg

dsc0272.th.jpg

εσυ μονο να πειραζεις ξερεις.....να βγαζεις οχι ε ;

εμ βεβαια...τι να βγαλεις με την canon ? :hehe:

Η canon βγαζει ωραιες φωτογραφιες...δε μου δινει τη δυνατοτητα να μαθω photoshop.

Ο,τι εχω μαθει μεχρι τωρα σε εσας το οφειλω :hehe:

Η canon βγαζει ωραιες φωτογραφιες...δε μου δινει τη δυνατοτητα να μαθω photoshop.

Ο,τι εχω μαθει μεχρι τωρα σε εσας το οφειλω :hehe:

lol, uber απάντηση! Έγραψε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.