Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

δεν εχεις ακουσει τη φραση <<πρασινα αλογα>>?

:hehe:

πράσσειν άλογα. πράσσειν εκ του πράττειν, και άλογα από το "α" στερητικό και τη λογική. Δηλαδή να πράττεις μη λογικά :)

Μετά το μικρό μάθημα ελληνικών, να μπω στο θέμα μας ξανά, και να πω ότι είδα 3 σελίδες με 40 ποστ η κάθε μία, με πολύ ωραίες φωτογραφίες, και πολύ καλές προσπάθειες.

Από αύριο θα ρίξω ορισμένες κλεφτές ματιές στα 6gb (τα ~3gb είναι από τους εσωτερικούς χώρους του καινούριου σπιτιού, οπότε μην αναρωτιέστε τι φωτογράφιζα και γέμισα 6gb :p) που τράβηξα στις 10 μέρες που ήμουν στην πατρίδα και θα ανεβάσω κι εγώ μερικές :)

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Tint και λίγο πείραγμα μερικά άλλα πραγματάκια. Αν χρησιμοποιείς L.R. πες να σου στείλω ένα picture control.

Εάν τά πήγα καλά όχι,αλλιώς θα το χρειαστώ όπωσδήποτε:sick:

sdim06011.jpg

Ναι, κομπλέ φαίνεται, με ένα +20 Tint δείχνει να έρχεται. Βέβαια δοκίμασε και σε άλλες φωτογραφίες.

παραλλαγη της β...

αλλο ειχα στο μυαλο μου ,δε μου βγηκε αλλα μιας και την παλεψα..

(θελει καθαρισμα ο φακος σου.Αν εχεις dslr ..δοκιμασε να καθαρισεις και τον αισθητηρα.)

post-699-1416073949,909_thumb.jpg

IMG_1014i2.jpg

Model = Canon EOS 400D DIGITAL

Exposure Time = 1/800"

F Number = F8

Exposure Program = Manual

ISO Speed Ratings = 100

Focal Length = 17mm

IMG_1014i2.jpg

Model = Canon EOS 400D DIGITAL

Exposure Time = 1/800"

F Number = F8

Exposure Program = Manual

ISO Speed Ratings = 100

Focal Length = 17mm

Όμορφη:T:

πράσσειν άλογα. πράσσειν εκ του πράττειν, και άλογα από το "α" στερητικό και τη λογική. Δηλαδή να πράττεις μη λογικά :)

Μετά το μικρό μάθημα ελληνικών, να μπω στο θέμα μας ξανά, και να πω ότι είδα 3 σελίδες με 40 ποστ η κάθε μία, με πολύ ωραίες φωτογραφίες, και πολύ καλές προσπάθειες.

Από αύριο θα ρίξω ορισμένες κλεφτές ματιές στα 6gb (τα ~3gb είναι από τους εσωτερικούς χώρους του καινούριου σπιτιού, οπότε μην αναρωτιέστε τι φωτογράφιζα και γέμισα 6gb :p) που τράβηξα στις 10 μέρες που ήμουν στην πατρίδα και θα ανεβάσω κι εγώ μερικές :)

FAIL:p

Πολύ όμορφη man, θέλω και full size :D

Ευχαριστώ :) Ορίστε και η φωτογραφία σε πλήρες μέγεθος :D

πολύ καλή Διονύση. θα ήθελα να την δω και σε ΗDR ;)

Για την ακρίβεια είναι pseudo HDR ;)

Όμορφη:T:

Σε ευχαριστώ πολύ :)

Δεν το έγραψες αναλυτικά, και τα παιδιά μπορεί να είχαν απορίες :p

new toy in da house :)

DSC_4776.jpg?t=1240933025

(και δεν μιλάω για το βιολί βέβαια :p)

Kάνει καλή δουλιτσα, αλλά θελει πολύ προσοχή ο φωτισμός...στην παραπάνω είναι fail με την φλασια που φαίνεται ;) (αλλά τα χρώματα αποδίδονται πραγματικά σωστά)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.