Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
μια παρατήρηση με το άπειρο μάτι μου..πιστεύω ότι τα χρώματα είναι τόσο έντονα που την κάνουν κυριολεκτικά μη αληθοφανή αλλά πάνω απ όλα πολύ κουραστική...ειλικρίνα δεν καταφερα να την κοίταξω συνεχόμενα για πάνω από 15 δεύτερα.αν μπορείς ανέβασε την ορίτζιναλ :)

Η φωτο εχει αρκετό contrast και απο κορεσμο δεν παει πισω, γούστα ειναι αυτα... στην οθονη μου δεν φενετε κουραστική.

Την αρχική φαντάσου την ποιο μουντή και ξεπλυμένη (λόγο της συννεφιας) δεν υπάρχει λόγος να την ανεβάσω, δεν θα μου άρεσε ετσι.

edit: Θα συμφωνήσω με τον performer

@angel

Φοβερό το κάδρο, πάρα πολύ όμορφη. Όντως στα χρώματα, ξεφεύγει λίγο περισσότερο το saturation, αλλά σε έχω συνηθίσει πλέον :D

@dubber

Πανέμορφο κάδρο η πρώτη, σε όλες εξαιρετικά χρώματα :T:

imgp1995c.th.jpg
αρέσει

Μου αρέσει η γωνία και τό κάδρο πολύ:clap:αλλά τήν βρίσκω λίγο πιο σκοτινή γιά τα γούστα μου

Για του υπόλοιπους δέν λέω τίποτα με έχει πιάσει η μέση απο τους τεμενάδες:tongue:

ΥΓ.Είστε αρκετοί και απο αθήνα γιατί δεν κανονίζεται μια βολτούλα ομαδικώς,νά το διασκεδάσετε κιόλας;

μια φορα που βγηκα με hayabusa , σε καθε λουλουδι σταματουσε για να βγαλει τη φιλη του την σφιγγα :hehe:

dj_chris..πιστευω με μια lamborghini θα αξιζε πιο πολλα η φωτο :p

Ναι αλλά σαν φωτό τα σπάει. Το τιμάει πολύ το αμαξάκι του ο φίλος..

3469961957_20480545fc.jpg

Απο την εξοδο του πασχα και αυτη...

(δεξια πρεπει να διορθωσω λιγακι το clone tool γιατι δεν μου βγηκε πολυ καλο)

3469961957_20480545fc.jpg

Απο την εξοδο του πασχα και αυτη...

(δεξια πρεπει να διορθωσω λιγακι το clone tool γιατι δεν μου βγηκε πολυ καλο)

θα μου αρεσε η ληψη να ηταν πιο χαμηλα:)

Μπα οχι απλώς να ήταν ο ίδιος πιο δεξιά έτσι ώστε να μπορέσει να μπει στο κάδρο η υπόλοιπη λίμνη/θάλασσα!

Μπα οχι απλώς να ήταν ο ίδιος πιο δεξιά έτσι ώστε να μπορέσει να μπει στο κάδρο η υπόλοιπη λίμνη/θάλασσα!

θα ανεβασω σε λιγο καποιες φωτογραφιες να σου δειξω τι εννοω:)

Λοιπον οπως τις βλεπω εγω η πρωτη ειναι υπερβολικα χαμηλα, η δευτερη ειναι μια χαρα.Στην τριτη ο βραχος κατ εμε επρεπε να πιανει λιγοτερο χωρο στο καδρο για να φανει καλυτερα το backround ενω στη τελεταια ο βραχος ειναι φοβερα τοποθετημενος αν και τα σπιτια στο βαθος χαλανε τη φωτογραφια.

Αυτα ομως ειναι η αποψη μου σε καποιον αλλον μπορει να αρεσουν ολες! Nevertheless Good Job:T:

Κατέβασε δωρεάν το εξαιρετικό Microshoft ICE http://research.microsoft.com/en-us/um/redmond/groups/ivm/ICE/

Και απλά άνοιξε τις φώτο που θες να κολλήσεις(να έχουν κοινά στοιχεία μεταξύ τους)... και όλα θα γίνουν αυτόματα.

σε ευχαριστω αγγελε:T:

το προγραμματακι ειναι πραγματικα πανευκολο:D

@performer Εχεις δικιο οτι επρεπε να βγει πιο χαμηλα, αυτο ειπα και εγω οταν αρχισα να την επεξεργαζομαι. Απλα εκεινη την ωρα δεν ηταν ιδιαιτερα εντυπωσιακος ο ουρανος οποτε προτιμισα να μην πιασει αρκετη θεση στο καδρο μου. Την επομενη φορα θα δοκιμασω πιο χαμηλες ληψεις να δω πως θα βγει.

Απο τις δικες σου η 2η και η τελευταια μ'αρεσουν!

δεν ηταν ιδιαιτερα εντυπωσιακος ο ουρανος οποτε προτιμισα να μην πιασει αρκετη θεση στο καδρο μου

βγαλε με χαμηλη ληψη και μετα οτι αχρηστο υπαρχει στον ουρανο το cropαρεις;)

Απο τις δικες σου η 2η και η τελευταια μ'αρεσουν!

σε ευχαριστω:)

Μου αρέσει η γωνία και τό κάδρο πολύ:clap:αλλά τήν βρίσκω λίγο πιο σκοτινή γιά τα γούστα μου

Thnx φίλε...

πιστευω με μια lamborghini θα αξιζε πιο πολλα η φωτο:p
Ακούει το Leοnτάρι...:whistling
Ναι αλλά σαν φωτό τα σπάει.
Τhnx...

Σε λίγο θα ανεβάσω αλλη μία που shootαρα σήμερα...στο ίδιο μέρος, βασικά δεν έχω τπτ επαγγελματικές γνώσεις, και όλα με μια ταπεινή Pentax M20, μόνο και μόνο επειδή γουστάρω!!!

Πάντως επί το πλείστον βλέπω φοβερές δουλειές:drool:....nice guys!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.