Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Η χιλιοστή μου φωτογραφία :p

IMG_1000.jpg

Η αλυσίδα σου θέλει τρίψιμο με νέφτι και μετά λάδωμα.

Εχθες ειχαμε και τρομερα χρωματα απο την Νυχτοθρεμμενη αυγούλα !

Αιτια ? 15 Κελσιου με χαμηλη Υγρασια συνηθως δινουν καθαρα και δυνατα χρωματα με κανβα μια στρωση ασπρα συννεφα !...

dawn.jpg

ηρακλειο κρητης, ενα απογευμα οταν νεφη σκονης μας επισκεφτηκαν απο Africa μερια. Ευτυχως λιγες μερες μετα την αγορα της Olympus FE 370 γιατι με την αρχαια olympus των 2MB το αποτελεσμα δεν θα ηταν το ιδιο φανταζομαι.

post-399-1416073941,7347_thumb.jpg

th_boom_nightrail2.jpg

th_boom_nightrail.jpg

δοκιμαζοντας πως θα φανει μια πασχαλιατικη "γουρουνα" με 30 seconds exposure :p

βλεπω οτι ολοι ειχαμε ενα δημιουργικο πασχα :D

GoMaR η ιδεα με την γουρουνα μ'αρεσε... κριμα που δεν το δοκιμασα. Παω να εξοπλιστω με γουρουνες να το δοκιμασω καποια στιγμη :bigsmile:!

Angel.... θα το πάρω ρε εντάξει....

Jerry ποιο μαγαζί είναι αυτό και που? μήπως το παράκανες με το temp<<? δεν υπήρχε τίποτα λευκό στην εικόνα?

Ξεναδοχείο Minos Imperial στην Μίλητο,δεν ξέρω τράβηξα και μια κανονική αλλα μου άρεσε πιο πολύ αυτη η εκδοχή.Άμα θέλετε την ανεβάζω ;)

Guys σημερα ηρθε το μωρο μου(D60) αρχικα με τον 18-55. Παρακατω παραθετω μια απο τις πρωτες φωτογραφιες που εχω τραβηξει σημερα ετσι ωστε να αρχισω να την μαθαινω.

dsc00211iny.jpg

Please don't be harsh!

Αυτή την καημένη την αδερφή σου την βγάζετε ποτέ έξω; :hehe:

@Melkon: πιάσε θέμα πρώτα, να μάθεις κάδρο, φωτισμό, χρώμα και εστίαση και τα λέμε :)

Πχ σε αυτήν πέραν του ότι είναι κάτι αδιάφορο κλασικό λάθος είναι το περβάζι από το πάνω μπαλκόνι ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.