Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

μικρό διάφραγμα (ακα μεγάλο f) και μπόλικο χρόνο έκθεσης :)

πχ (τυχαιο παράδειγμα): f22 και να αφήσεις ανοιχτό το shutter για 15''

@gznp...

nice thinking....και ωραιο αποτελεσμα..

(και σαν να μην εφτανε αυτο, πλεον εχουμε κα8ε απογευμα πανσεληνο:D)

το ζητουμενο ειναι ο μεγαλος χρονος εκθεσης.(@lights trails)

To πως 8α το καταφερεις δεν εχει (σε καποιο βαθμο) σημασια...

Ειτε δλδ με nd φιλτρακι ειτε με μικρο διαφραγμα,ειτε με συνδιασμο και των δυο.

@deninho...

με αφορμη τη φωτο του performer (και την alternative εκδοχη του gznp) δες τι φιλτρακι υπαρχει :hehe:

(τωρα το εμα8α και εγω)

perf+gznp filter

y.g

sorry για το "απανωτο" ποστ, αλλα για να φανει το νεο υποθεσης.

(στην αλλαγη σελιδας θα τα ενωσω)

πχ (τυχαιο παράδειγμα): f22 και να αφήσεις ανοιχτό το shutter για 15''

αυτό μπορείς να το εξηγήσεις λίγο γιατί δεν το κατάλαβα;

Όσο μεγαλώνει το f τότε σκοτεινιάζει η εικόνα, άρα μεγαλώνεις το shutter speed και πιάνεις την κίνηση των φώτων.

μκρο διαφραγμα:snap:

αν ειναι να πεις κατι , πεστο σωστε βρε αδερφε.. Θα πρεπε να καταλαβει κατι με την απαντηση σου ενας που δε ξερει και ρωταει ;

Θα μπορουσες να του πεις πολυ απλα : "......με φωτογραφικη μηχανη" Το ιδιο πραγμα ειναι.

Όσο μεγαλώνει το f τότε σκοτεινιάζει η εικόνα, άρα μεγαλώνεις το shutter speed και πιάνεις την κίνηση των φώτων.

@armored: και ακριβως για αυτό το λόγο χρειάζεσαι τρίποδο. γιατί με τόσο μεγάλο χρόνο ακόμη και η παραμικρή μεταβολή της θέσης της μηχανής μπορεί να σου καταστρέψει τη φωτογραφία ;)

Σαν θέμα μου αρέσουν πολύ είναι πάνω απο 5 λεπτά που τις κοιτάω,θά ήθελα στήν πρώτη λίγο διαφορέτικό κάδρο,καί στην δέυτερη ενα κοψιματάκι να φύγουν οι εικόνες από επάνω.

εκει με το πετούμενο, όπως λέει και ο Σάκης, ήθελε άλλο καδράρισμα γιατί μόνο τη μπεκάτσα (:p) δεν δείχνεις :)

Σαν θέμα μου αρέσουν πολύ είναι πάνω απο 5 λεπτά που τις κοιτάω,θά ήθελα στήν πρώτη λίγο διαφορέτικό κάδρο,καί στην δέυτερη ενα κοψιματάκι να φύγουν οι εικόνες από επάνω.

Για τις εικόνες το σκέφτηκα και εγω, θα δοκιμάσω με το ps αν μπορέσω να τις βγάλω

εκει με το πετούμενο, όπως λέει και ο Σάκης, ήθελε άλλο καδράρισμα γιατί μόνο τη μπεκάτσα (:p) δεν δείχνεις :)

Δυστυχώς δεν μπορουσα να την τραβήξω απο αλλη γωνία γιατι δεν ηθελα να γρατζουνιστει ο φακός με τα παλιοκλαδα και επρεπε να μετακινήσω και την καρεκλα στην οποια ειχα ανεβεί :(

Ασε που οταν πλησίασα λιγο ακομα εκλ**ε μεντες και έφυγε :p

Thanks btw για τις επισημάνσεις σας :)

Αλλη μια φοτο, λίμνη του Πλαστηρα, μεσα απο μια ταβέρνα :slap:

IMG_0585-1.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.