Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

ξερεις κατι,πιστευω οτι κιτρινιζει απο την ανακλαση που κανει ο κιτρινος τειχος.:p

σωστα?κατα τα αλλα...?

αν επελεγα απο ολες τις φωτος , θα διαλεγα την τελευταια με το ρολοι

βγάζεις ένα αντικείμενο και μόνο, το σταυρό

γιατί να είναι το μισό εστιασμένο???

έχεις μικρό βάθος πεδίου ουάου, ε και?

οι κόλλες σου είναι κίτρινες άλλαξε χαρτί σου χαλάει τις εκτυπώσεις :)

Δεν φταινε οι κολλες που ειναι κιτρινες, αλλα η ρυθμιση του white balance. Εμενα δεν με χαλαει που ειναι μονο το μισο θεμα εστιασμενο.

Γενικά έχεις χαμηλό φωτισμό και λάθος w/b, ξεκίνα από εκεί.

@dubber το w/b το ειχα σε flash,τωρα οσο αφορα το φωτισμο δεκτο.

Αν και έπρεπε να το έχεις AUTO, ότι και να ήταν, έπαιρνε διόρθωση από το RAW.

το φλασακι που εχω ειναι αναλογικο.δεν νομιζω οτι στο auto θα επερνε σωστο w/b;)

οσο για το 2o πρεπει να αρχισω να τραβαω σε raw:happy:

το φλασακι που εχω ειναι αναλογικο.δεν νομιζω οτι στο auto θα επερνε σωστο w/b;)

οσο για το 2o πρεπει να αρχισω να τραβαω σε raw:happy:

Σωστό θα έπαιρνε γιατί το Flash έχει στάνταρ χρώμα.

moonchild3.jpg

bring it on, σχόλια και κριτικές ευπρόσδεκτες...

ΕDIT:

ένα μικρό how to:

στη προετοιμασία, έβαλα στην οθόνη του υπολογιστή τη φωτογραφια με το φεγγάρι...ύστερα έβαλα την εικονιζόμενη κοπέλα μπροστά και τράβιξα έτσι ώστε να φαίνεται η σιλουέτα του προσώπου της. Υστερα με το smudge tool και μία γραφίδα αφαίρεσα κάτι τρίχες που πετάγανε, μεγάλωσα και έκανα πιο καθαρές τις βλεφαρίδες, έπαιξα λίγο με τα χρώματα στο φεγγάρι and thats all...

με τι φακό την έβγαλες; (από το exif δεν κατάφερα να βγάλω και μεγάλη άκρη)

Πάντως η σκέψη μου φαίνεται πολύ καλή :T:

Καλη σκεψη, νομιζω οτι το προσωπο επρεπε να ειναι πιο μακρυα, δηλαδη μικροτερο.

με ποια λογική, νομίζω οτι αν το πρόσωπο απομακρινόταν, θα έχανε την αίσθήση που έχει τώρα την ένταση της ανάσας που εκπνέει ή την δύναμη που της δίνουν οι βλεφαρίδες...

moonchild3.jpg

bring it on, σχόλια και κριτικές ευπρόσδεκτες...

ΕDIT:

ένα μικρό how to:

στη προετοιμασία, έβαλα στην οθόνη του υπολογιστή τη φωτογραφια με το φεγγάρι...ύστερα έβαλα την εικονιζόμενη κοπέλα μπροστά και τράβιξα έτσι ώστε να φαίνεται η σιλουέτα του προσώπου της. Υστερα με το smudge tool και μία γραφίδα αφαίρεσα κάτι τρίχες που πετάγανε, μεγάλωσα και έκανα πιο καθαρές τις βλεφαρίδες, έπαιξα λίγο με τα χρώματα στο φεγγάρι and thats all...

Έξυπνο και καλή υλοποίηση.

Θα συμφωνήσω με τον PetrosD και επί πλέων θα έπρεπε να φαίνονται και τα μαλλιά για να ξεχωρίζει ότι είναι γυναίκα.

Σαν ιδέα όμως είναι πολύ καλή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.