Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Μα δεν το είπα με κακία ή έστω ειρωνεία. Πιθανότατα ο βαθμός δυσκολίας στη φωτογραφία του performer να είναι μεγαλύτερος λόγω έλλειψης πείρας, μπορεί οτιδήποτε. :)

Απλά μου φάνηκε αστείο το γεγονός ότι πριν 1 χρόνο (ακριβώς), έκανες το ίδιο λάθος το οποίο διόρθωσες τώρα :p

Δηλαδή στην φώτο του Περφορμερ πως θα μπορούσε να αποτυπωθεί σωστά το άσπρο?? (απο θεμα ρυθμίσεων στη μηχανή)

Με χρήση photoshop διορθώνεται έτσι?(και με τι ''tool''?) :)

Βρε, ποιος μιλάει για κακία? Ο τίτλος το θέματος αφήνει περιθώρια για όλα αυτά προφανώς.

Απλά αφού λέμε και κάνα σωστό (ελπίζω), να τα λέμε όλα.

Ο βαθμός δυσκολίας δεν έχει σχέση με την απειρία ή οτιδήποτε άλλο. Είναι βαθμός δυσκολίας, κάτι το δεδομένο, το αντικειμενικό. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία λοιπόν, δεν πιστεύω, αλλά είναι μικρότερος από την άλλη.

Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, την δικιά μου παίζει να την έβγαζα πάλι έτσι, αν και στα μάτια μου από πέρσι έχω βελτιωθεί στο συγκεκριμένο θέμα.

@sirdiman: αν τραβάς σε raw, το διορθώνεις κατά τη μετατροπή σε jpg με το εργαλείο ισορροπίας λευκού, του μετατροπέα σου.

Αν τραβάς σε jpg, δεν ξέρω. Εγώ τα δίνω στην αδερφή μου για διόρθωση (το κακό του να έχεις γραφίστρια αδερφή :p)

@dubber: Αντικειμενικά, η νυχτερινή σου είναι πιο δύσκολη, γιατί έχεις διαφορετικά είδη φωτός. Όμως υπάρχει και ο παράγοντας έλλειψη πείρας.

Δηλαδή στην φώτο του Περφορμερ πως θα μπορούσε να αποτυπωθεί σωστά το άσπρο?? (απο θεμα ρυθμίσεων στη μηχανή)

Με χρήση photoshop διορθώνεται έτσι?(και με τι ''tool''?) :)

επίσης θα μπορούσε να αλλάξει την ρύθμιση στη μηχανή από Auto σε Daylight (ή κατι τέτοιο)

επίσης θα μπορούσε να αλλάξει την ρύθμιση στη μηχανή από Auto σε Daylight (ή κατι τέτοιο)

Είσαι σίγουρος ότι θα έπαιζε?

2.jpg

αλλη μια νομιζω οτι το μπλε εφυγε πειτε μου τη γνωμη σας

,μην ξεχνατε και τον παραγωντα οθονη...:tomato:

pawned

To auto θα δούλευε καλύτερα από το daylight, γιατί προφανώς καμία σχέση με το χιόνι.

edit: καλύτερα performer ;)

βασικά δεν είπα ότι έπρεπε να το βάλει στο daylight. εννοούσα να παίξει γενικά με τις επιλογές. anyway, με τα λόγια δεν βγαίνουν φωτογραφίες :)

lol ρα, πες "Είπα μαμακία", καλό θα σου κάνει :yu:

edit: Racer, 1 και 2 τις έχεις κάψει νομίζω, οι υπόλοιπες πολύ καλές.

2.jpg

αλλη μια νομιζω οτι το μπλε εφυγε πειτε μου τη γνωμη σας

,μην ξεχνατε και τον παραγωντα οθονη...:tomato:

πες μ οτι ειναι καλαβρυτα να πηδηξω απο τον 3ο .... αχ ρε performer τι μ κανεις με τις φοτο σου ξενιτεμενος ανθρωπος

Ναι, είναι καμένες, αλλά όταν προσπάθησα να τις "φτιάξω" μου έβγαινε γκρι το χιόνι :book:

racer : η τελευταια μαρεσει παρα πολυ..

γιατι δε δοκιμασες +1 η +1,5 stop αφου παιζεις σε προτεραιοτητα διαφραγματος ;(A)?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.