Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

πιστευω μια διορθωση την ηθελαν.Τωρα δε ξερω αν θεωρειται καλυτερη.Τις εκανα συμφωνα με τα δικα μου ματια..

xrlcze15i1upxtgqizlg2.jpg

oh7bnfp5g34duux9emew_1.jpg

oh7bnfp5g34duux9emew1_filtered.jpg

επισης πιστευω η φωτογραφια που τραβηξες απο μακρια το αγαλμα ηθελε λιιγο πιο αριστερα ωστε το περιστερι να ηταν λιγο πιο δεξια στο καδρο

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Thanks :), βασικά ο αδερφός μου τις τράβηξε και όλες σχεδόν είναι χάλια, σα να μην πω. :slap:

Πόσταρα 2 από τις πιο καλές. Τώρα από διορθώσεις και τέτοια δεν σκαμπάζω μια.

Πάντως έγινε μια βελτίωση :T:

Παίδες μη με κρίνεται αυστηρά για την φωτό, αλλά για το θέμα γιατί την τράβηξα βιαστικά με μία Pentax Optio m20.

Δεν έχω πειράξει τίποτα, ότι βλέπεται είναι εντελώς (φυσικό), και είναι τραβηγμένη μέσα από μπαλκονόπορτα με διπλό τζάμι.

post-5523-1416073847,4092_thumb.jpg

Μα δεν το είπα με κακία ή έστω ειρωνεία. Πιθανότατα ο βαθμός δυσκολίας στη φωτογραφία του performer να είναι μεγαλύτερος λόγω έλλειψης πείρας, μπορεί οτιδήποτε. :)

Απλά μου φάνηκε αστείο το γεγονός ότι πριν 1 χρόνο (ακριβώς), έκανες το ίδιο λάθος το οποίο διόρθωσες τώρα :p

Δηλαδή στην φώτο του Περφορμερ πως θα μπορούσε να αποτυπωθεί σωστά το άσπρο?? (απο θεμα ρυθμίσεων στη μηχανή)

Με χρήση photoshop διορθώνεται έτσι?(και με τι ''tool''?) :)

Βρε, ποιος μιλάει για κακία? Ο τίτλος το θέματος αφήνει περιθώρια για όλα αυτά προφανώς.

Απλά αφού λέμε και κάνα σωστό (ελπίζω), να τα λέμε όλα.

Ο βαθμός δυσκολίας δεν έχει σχέση με την απειρία ή οτιδήποτε άλλο. Είναι βαθμός δυσκολίας, κάτι το δεδομένο, το αντικειμενικό. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία λοιπόν, δεν πιστεύω, αλλά είναι μικρότερος από την άλλη.

Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, την δικιά μου παίζει να την έβγαζα πάλι έτσι, αν και στα μάτια μου από πέρσι έχω βελτιωθεί στο συγκεκριμένο θέμα.

@sirdiman: αν τραβάς σε raw, το διορθώνεις κατά τη μετατροπή σε jpg με το εργαλείο ισορροπίας λευκού, του μετατροπέα σου.

Αν τραβάς σε jpg, δεν ξέρω. Εγώ τα δίνω στην αδερφή μου για διόρθωση (το κακό του να έχεις γραφίστρια αδερφή :p)

@dubber: Αντικειμενικά, η νυχτερινή σου είναι πιο δύσκολη, γιατί έχεις διαφορετικά είδη φωτός. Όμως υπάρχει και ο παράγοντας έλλειψη πείρας.

Δηλαδή στην φώτο του Περφορμερ πως θα μπορούσε να αποτυπωθεί σωστά το άσπρο?? (απο θεμα ρυθμίσεων στη μηχανή)

Με χρήση photoshop διορθώνεται έτσι?(και με τι ''tool''?) :)

επίσης θα μπορούσε να αλλάξει την ρύθμιση στη μηχανή από Auto σε Daylight (ή κατι τέτοιο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.