Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

2 more pics :)

_MG_4393.jpg

_MG_4688.jpg

όποιες κριτικές (τόσο για τη φωτογραφία, όσο και για την όποια επεξεργασία) ευπρόσδεκτες :)

για συνθηκες μονιμης συνεφιας( βλεπε αγγλια) καλο θα ηταν δηλαδη λιγο πιο ανεβασμενο ιζο ? 250 πχ

πρωτα τεστ απο τα ξημερωματα :D

Kαι εγώ φίλε μου εδώ Αγγλία που είμαι (Hull) δεν έριξα ποτέ το iso κάτω από 400, ειλικρινά η κατάσταση δύσκολα παλεύεται με το ελάχιστο f/3.5 του φακού. Μικρότερη ταχύτητα κλείστρου, τσιμπημένα ISO και ΙS πάντα ενεγοποιημένο, μου επέτρεψαν να βγάλω "καλές" φωτογραφίες. Στα υπόψιν δε ότι η πόλη μου είναι και η 2η πιο ηλιόλουστη στο Ηνωμένο Βασίλειο...

Καλή επιτυχία σου εύχομαι και να ξέρεις ότι ο καλύτερος δάσκαλος είναι ο εαυτός σου!

(Εκτός μερικών περιπτώσεων βέβαια :hang3: )

πολυ της μοδας το βινιεταρισμα!!!

Δεν πιστευω να πηρες και συ FF??(δεν ειδα..μιας και τελευταια τα exif δεν μου καθονται)

από το καλοκαίρι είναι η φωτογραφία (όπως και οι προηγούμενες που ανέβασα - πλην του Schaffhausen). Το βινιετάρισμα μου πήγαινε καλά στη συγκεκριμένη φωτογραφία, για αυτό και το έβαλα :)

έτσι ήξερα κι εγώ, μέχρι που ένα πουλάκι (δεν ξέρω αν είναι το ίδιο ή άλλο) μου είπε ότι μπορεί να βρω γνωστό μέσα στην intersys, και να μου κάνει τη ζωή εύκολη :p Θα δείξει. Ο ΚαιρόC γαρ ΕγγύC (μέχρι τις 13-17/2 θα ξέρω :p)

@racer: Κι εγώ ξεχώρισα τη δεύτερη από την Τουρκία, αλλά την προτιμώ στο κάδρο που παρέθεσε ο GoMaR :)

Ευχαριστώ jpavly :)

Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα fan της φωτογραφίας, τώρα που την είδα μου φάνηκε ωραίος συνδυασμός μαύρου-πράσινου-λευκού και είπα να την postάρω

P9100012-2.jpg

DSC_0285.jpg

DSC_0439.jpg

ιιιιιιιιιιιιιιιιι ο μολος της καλαματας ...... :man_in_love::clap::clap:

αμα κατεβω καλαματα εχω να βγαλω απειρς φωτο οταν ημουν κατω δν ειχα ψυφιακη :(:spam::spam:

p.s. ωραιες φωτο!!!!!!!! αχχχχ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.