Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Βασικά χρειαζόταν ένα 2ο άτομο. Θα το κάνουμε μια μέρα, αξίζει γενικά μια φωτο-βόλτα.

edit: Νίπτω τας χείρας μου, θα αφιερωθώ στις μέλισσες και τις ψόφιες σφήκες! :)

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

παρε τον gomar ντυστον με παλιορουχα δωστου και μια ρετσινα και βαλτον να κοιμηθει σε καμμια γωνιτσα!Ντυστον και με καμμια εφημεριδα..κατα προτιμηση οχι οικονομικου περιεχομενου...(2 much)

Y.G

Υπο αλλες συνθηκες 8α ερχομουν εγω να τον φωτογραφισω (τετοιο θεαμα:D) αλλα μιας και 8α πατε ουτως η αλλως για φωτογραφιση περισσευω:p

παρε τον gomar ντυστον με παλιορουχα δωστου και μια ρετσινα και βαλτον να κοιμηθει σε καμμια γωνιτσα!Ντυστον και με καμμια εφημεριδα..κατα προτιμηση οχι οικονομικου περιεχομενου...(2 much)

Y.G

Υπο αλλες συνθηκες 8α ερχομουν εγω να τον φωτογραφισω (τετοιο θεαμα:D) αλλα μιας και 8α πατε ουτως η αλλως για φωτογραφιση περισσευω:p

Εγώ λέω να κάτσει στην γωνίτσα αγγαλιά με τον hayabutsa :hehe:

Η φωτογραφία για την οποία μίλαγα πριν, και κοροϊδεύει ο perp :cry: :p

IMG_5715b.jpg

στους καταράκτες του Ρήνου στο Σαφχούζεν (Schaffhausen). Μπόλικη συννεφιά (φαίνεται άλλωστε :p) και 6-7 βαθμούς υπό το μηδέν

τη στοά θα την προτιμούσα απο μία πολύ χαμηλή γωνία δεξιά ή αριστερά

για δοκιμαστική μια χαρά έτυχε πάντως :)

Ixus 80is η μηχανή - δεν έχω raw (ήταν 1 μέρα μετά τη διάγνωση του θανάτου της 400d - αύριο/μεθαύριο πάει στον ιατροδικαστή/Intersys)

Καταραμένε Felix, είσαι Πράγα και έχεις λιώσει να με παίρνει τηλέφνο. Κάτσε λίγο ακόμα εκεί και παρατάω έγγυο γυναίκα και σου 'ρχομαι!

Μια φωτό από Πράγα:

phone_booth_resize.jpg

Η αφίσα από Darling on purpose στη φωτό? :jester:

Μεγεια και καλες φωτο!

Αλλα με τα λευτα που εδωσες ειχες αρκετες επιλογες σε DSLR...

Το θεμα ηταν οτι δεν θα μπορουσα να την κουβαλησω :to_pick_ones_nose3:

Ty anyway :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.