Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Η δευτερη dubber ειναι φοβερη,θυμασαι μηπως σε τι shuter speed την εβγαλες (στο περιπου);

Γιατι θελω να δοκιμασω και εγω κατι τετοιο καποια στιγμη....

Καταραμένε Felix, είσαι Πράγα και έχεις λιώσει να με παίρνει τηλέφνο. Κάτσε λίγο ακόμα εκεί και παρατάω έγγυο γυναίκα και σου 'ρχομαι!

Μια φωτό από Πράγα:

phone_booth_resize.jpg

κάνει teleport κάποιος εκεί μέσα?

η μόλις πήραν κεφάλι αθανάτου?

πολυ καλή

@dubber: Πολύ ωραία ρε συ! Κι εμένα η αρχική μ' αρέσει πιο πολύ. Μέχρι και το σπάσιμο στον τοίχο μ' αρέσει! Αν και είναι λίγο καμμένη (ή έτσι νομίζω... τέσπα, καταλαβαίνεις τι εννοώ), μ' αρέσει που γενικά είναι πολύ άσπρη και φωτεινή, και χρώματα υπάρχουν μόνο στην κοπέλα και το κόκκινο του τρένου... Ίσως αν έκανες λίγο πιο έντονα τα χρώματα (κοπέλα + τραίνο) για αντίθεση να έβγαινε καλό αποτέλεσμα. Μια ιδέα είναι, δεν είμαι και πολύ σχετικός με το αντικείμενο.

Γυρνώντας από τη δουλειά θυμήθηκα ότι είχα σταμπάρει μια υπόγεια διάβαση για φωτογραφία. Πάω σπίτι, παίρνω μηχανή, τρίποδα και τα φλας και πάω.

Βγάζω μια δοκιμαστική αφού έχω στήσει το ένα φλας και τον τρίποδα, όλα manual, μηχανή και φλας και μόλις διορθώνω την πέφτουν κάτι τσιγγάνοι με κάτι όργανα κτλ και σκιάχτηκα. Τα μάζεψα και την έκανα με ελαφρά βηματάκια οπότε έμεινα με την δοκιμαστική :)

underground_final.jpg

Γ@μάτη pic.Θυμήθηκα καταστάσεις στίλλ graffiti με flash κινητού και MTN Hardcore/Sabotaz 80's πριν 1-2 χρόνια...

Τι μου θύμισες τώρα,ωραία ήταν :inlove:

Εμένα μου θυμίζει το σκηνικό με το Irreversible...

μπα..εκει τουλαχιστον υπηρχαν καποιοι που καναν κατι...Εδω τιποτα.

:hmm: ...λες για αυτο να πλακωσαν και οι gypsies?:p

για εμενα η στοα δεν αξιζει. επρεπε να κατσεις να φωτογραφήσεις το τσιγγάνους (αν αυτό ήταν δυνατό βέβαια).

(Σοβαρά μιλάω )

δεν αξιζει σα θεμα ; η τεχνικα η φωτογραφια βγηκε λαθος δλδ ;

δε σε καταλαβα :p

Η φωτογραφία όμως είναι αυτή, χωρίς τσιγγάνους, θα την έβγαζες διαφορετικά για να αξίζει τελικά?

Μιας και εδώ είναι πιο φλου βασικά και συζητάμε για να μάθουμε.

σαν θεμα εμενα δεν με ελκυει οποτε δεν νομιζω πως θα πηγαινα να την τραβηξω. αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι η τελικη σου φωτο (αν εβγαινε) μαζι με την οποια επεξεργασια της εκανες δεν θα ηταν μια ακομη ομορφη φωτογραφια :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.