Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

προσωπικά μου άρεσε περισσότερο το edit του Άγγελου αν και κάτι (το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω) μου χτυπάει λίγο περίεργα (όχι άσχημα ομως)

Btw, για το ποστ 3756 ούτε κουβέντα ε; :p

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Να σου πω αν και δεν είναι θετικό. Πρώτον, δεν καταλαβαίνω που έχεις εστιάσει. Δεύτερον, καλό θα είναι να σταματήσεις να στήνεις κάθε σκηνικό που σου φαντάζει όμορφο, και να εστιαστείς να μάθεις πράγματα βασικά. Καλά είναι τα σκηνικά σου, αλλά όταν έχεις λάθη και τόση ποσότητα κουράζει και χάνεις το νόημα. :)

αν είχαμε να πούμε κάτι, λες να το κρατούσαμε μυστικό; μας έχεις για τέτοιους; δεν ήμαστε γνωστοί κουτσομπόληδες;

αν περιμένεις από τους άλλους να σου δείξουν τα λάθη σου, δεν πρόκειται να μάθεις ποτέ.

αν περιμένεις από τους άλλους να σου δείξουν τα λάθη σου, δεν πρόκειται να μάθεις ποτέ.

δεν το εξηγείς λίγο παραπάνω?

γιατί δεν στέκει πάντα.

ειδικά όταν κάποιος είναι ακόμα στην αρχή

δεν το εξηγείς λίγο παραπάνω?

γιατί δεν στέκει πάντα.

ειδικά όταν κάποιος είναι ακόμα στην αρχή

Αν δεν έχεις το "σαράκι" της αυτοκριτικής πέραν της αναμονής της γνώμης των άλλων δεν κάνεις τίποτα. :)

Ο πιο σκληρός κριτής πρέπει να είναι ο εαυτός σου, για να βελτιώνεσαι και να μην είσαι τόσο εύκολα ικανοποιημένος ;)

haha....

βρηκα μια παλια φωτογραφια με την αθανατη canon s2 is :p

http://farm4.static.flickr.com/3114/3127851709_fd06ce3a18_o.jpg

Αυτό μάλιστα, γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω μύγες σκέτες κλπ έλεοC.

αυτη την ειχα τραβηξει το 2006 με το macro της canon..μετα ειδα οτι επιασα και μυγακι :hehe:

Απο πού είναι τραβηγμένη αυτη?

Είναι η ωραία η αντίθεση του δάσους απο πίσω με την κατάντια απο την μόλυνση των ανθρώπων... :weep:

Πραγματικά πολύ καλή. Πολύ πετυχημένη αντίθεση... Μ' αρέσει και η ανάκλαση μέσα στο μαύρο σίχαμα... Είναι λίγο αισιόδοξο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.