Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

@NTG: ωραία έγινε, ειδικά στο βάθος όπου μου μπλέδιαζε εμένα, αλλά το δρομάκι που πάει στο μοναστήρι, καθώς και ένα-δύο σημεία ακόμα μοιάζουν σαν να έχουν ψιλοκαεί

Ααα τί ωραία που έχει γράψει το ύφασμα από το πορτατίφ! Σε παρακαλώ, κάνε και μια λήψη με χειροκίνητη θερμοκρασία χρώματος 2500 κέλβιν, όλα τα άλλα ίδια.

ψιτ, φίλος δεν είμαι με την d60 ακόμα :p άσε τους 2500Κ για αργότερα που θα την έχω...αυτές είναι με την ταπεινή Ζ710

Λειτουργία σαν αυτή που αναφέρεις (λάμπα) δεν βρήκα δυστυχώς :hm:

κάτι βρήκα τελικά...ήταν σε ένα τελειώς ξεκάρφωτο μενού...

Oι δύο πρώτες είναι με το WB στο "Λάμπα πυρακτώσεως" και οι υπόλοιπες στο "Ανοικτή σκίαση" ή κάπως έτσι (οι άλλες ήταν "Αυτόματο (default), και λ.φθορισμού)...Το αποτέλεσμα βέβαια δεν μου άρεσε καθόλου...

100_6031.jpg

100_6032.jpg

100_6033.jpg

100_6034.jpg

100_6035.jpg

Η τρίτη φωτογραφία του δεύτερου γύρου μ'άρεσε πιο πολύ για να είμαι ειλικρινής :)

Με εξαιρεση καποιες μακρο-καταστασεις δυσκολευομαι να βρω αλλο λογο να βαλεις και πανω απο f11.(στο οποιο αρκετοι φακοι πλεον πηγαινουν καλα).

dsc1937ai6.jpg

Η τρίτη φωτογραφία του δεύτερου γύρου μ'άρεσε πιο πολύ για να είμαι ειλικρινής :)

+1 αλλά η πρίζα από πίσω δεν χρειαζόταν να φαίνεται.

συμφωνώ απόλυτα για την πρίζα αλλά παρά τις φιλότιμες προσπάθειες να την καλύψω ο χώρος δεν το επέτρεπε (θα γκρέμιζα το πορτατίφ αλλά κυρίως το βιολί)..αν καταφερει κανένας photoshopas να κάνει το θαύμα του θα του ήμουν ευγνώμων :)

Εμένα μου άρεσε η πρώτη του τρίτου γύρου, που είναι πιο μπλε από τις άλλες, μου κάνει μια πιο "Τεχνοκρατική"-ψυχρή αίσθηση. Επίσης η δεύτερη και η τρίτη του τρίτου γύρου, είναι πολύ ωράιες χρωματικά και μου δίνουν ένα πιο "ζεστό" και συναισθηματικό τόνο.

@hayabusa:

Γεια σου ρε συνάδελφε βιολιτζή! Για τράβα και μια φωτογραφία από πίσω (με το συμπάθειο) να δούμε το βιολί!!

Ο λογος για το F20??

Πιστευω με f16 (αφου σνομπαρεις το f11) θα εδειχνε λιγακι καλυτερα.

Να σε βαλω και σενα να κανεις ενα τεστακι??:crazy_pilot:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.