Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Πως; Έχει εργαλείο, ή θέλει πολύ δουλειά; :o

Εχει το εργαλειο και δεν θελει δουλεια, μια μπαρα κουνας και το φτιαχνεις οσο θες.

Το εραλειο ειναι @ filter>distort>lens correction και remove distortion

Εδιτ .Ειχες ρωτήσει με ποιο πρόγραμμα να ανοίγεις τα raw, θεωρητικά το καλλίτερο ειναι το dpp της canon, και εγω ανοιγα τα raw με photoshop αλλα υπάρχει εντονη διαφορά στα χρώματα σε σχέση με το dpp, οπότε τωρα ανοίγω με dpp και αφού διορθώσω οτι χρειάζεται κανω μια μεταφορά στο photoshop (υπαρχει επιλογη απο το menu) και συνεχίζω την επεξεργασία.

Δοκίμασε και πες μου.

Γιατί? ας απαντήσει ένας ένας.

Ποιος ο λόγος να γίνει κουβέντα; Σου αρέσει ότι σου αρέσει, μας αρέσει ότι μας αρέσει.

Να μείνουμε στο θέμα παρακαλώ.

Ποιος ο λόγος να γίνει κουβέντα; Σου αρέσει ότι σου αρέσει, μας αρέσει ότι μας αρέσει.

Να μείνουμε στο θέμα παρακαλώ.

Στο θέμα μας είμαστε και ανταλλάσσουμε απόψεις, για την συγκεκριμένη φωτό

γιατί σε ενοχλεί αυτό? και δεν θέλεις να γίνει κουβέντα? δέν θέλω να αλλάξω την γνώμη κανενός ούτε να επιβάλω την δικιά μου απλά θα είθελα να ακούσω τις γνώμες των παιδιών για να ωφεληθούμε όλοι.

Τόσο απλά.

Φιλικά πάντα :innocent::)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.