Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

εν ολιγοις....

sigma 70-200 f2.8

tokina 50-135 f2.8 (αν κοιτας για 150mm δε σε χαλαει)

Αφου κοιταξες για f4 κοιτα (σε κανενα μαγζι απο ebay) τον σιγμα 100-300 f4

και υπαρχει και ο ταμρον 70-200mm φ2.8 (αν και με την υπαρξη του σιγμα 70-200 φ2.8 δεν πολυστεκει σαν επιλογη)

Toυς εχεις ηδη αποριψει για καποιον λογο??Αν ναι ποιον?

@angel_f

καλοριζικια και απο μενα...αν και ειχα την μικρη ελπιδα oτι 8α πηγαινες στην 5d :D

Ευχαριστώ ΝTG :D

Εγω να δεις, τι ελπίδες έκρυβα για την 5d .... :(

Αλλά δυστυχώς ήταν πολλα τα λεφτά... και ο 24-70L2.8 ροκάνισε το μπάτζετ :(

Βλέπεις η μετάβαση στην 40d κόστισε "μονο" 280 ευρω, λόγο του προγράμματος επιστροφής canon, και πώλησης της 30d ;)

τον τοκίνα 50-135 τον απέρριψα λόγω της μικρής διαφοράς στην τιμή από τον 50-150 της sigma

Τους άλλους της sigma, τους είχα απορρίψει λόγω της ενδεικτικής τιμής στο site της sigma. Τελικά ή έχουν καιρό να το ανανεώσουν ή στην Ευρώπη έχει τελείως διαφορετικές τιμές. Καλούλης μοιάζει ο 70-200 :rolleyes:

Canon

Canon EOS 350D DIGITAL

1/20"

F4.5

Manual

1600

±0EV

62mm

Για την τελευταία του chroma :) Ενίοτε το Opanda βαριέται να ανοίξει το exif ορισμένων φωτογραφιών που είναι online, ειδικά όταν χρησιμοποιείς ff. Λογικά για αυτό δεν βλέπει exif ο NTG

Απ'ότι βλέπω, ή έχω πέσει σε χάλια αισθητήρα (πολύ περίεργο :p), ή δεν ξέρω να χρησιμοποιώ τα raw (no way :p)

Τη δοκίμασα χθες και μάλλον θα την πάρω τον Αύγουστο, μαζί με τον εκτυπωτή

Χθες δοκίμασα: EOS 450D, Nikon D80 και Pentax K10D

Οι 2 τελευταίες μου φάνηκαν πολύ δύσκολες (δεν έπαιξα και με τις ώρες για να τις μάθω..), ενώ την Canon την κατάλαβα σχεδόν αμέσως

Ο 18-55 που φορούσε καλός μου φάνηκε (λες και έχω εμπειρία :rofl:). Να πάρω καλύτερα μόνο το σώμα και να διαλέξω κάποιον άλλο φακό?

Είχε 2 D80, η μια με έναν 18-135 και η άλλη έναν 18-55. Έπαιξα με την 1η.

Εσύ τη D80 θα έπαιρνες? :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.