Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

εν ολιγοις....

sigma 70-200 f2.8

tokina 50-135 f2.8 (αν κοιτας για 150mm δε σε χαλαει)

Αφου κοιταξες για f4 κοιτα (σε κανενα μαγζι απο ebay) τον σιγμα 100-300 f4

και υπαρχει και ο ταμρον 70-200mm φ2.8 (αν και με την υπαρξη του σιγμα 70-200 φ2.8 δεν πολυστεκει σαν επιλογη)

Toυς εχεις ηδη αποριψει για καποιον λογο??Αν ναι ποιον?

@angel_f

καλοριζικια και απο μενα...αν και ειχα την μικρη ελπιδα oτι 8α πηγαινες στην 5d :D

Ευχαριστώ ΝTG :D

Εγω να δεις, τι ελπίδες έκρυβα για την 5d .... :(

Αλλά δυστυχώς ήταν πολλα τα λεφτά... και ο 24-70L2.8 ροκάνισε το μπάτζετ :(

Βλέπεις η μετάβαση στην 40d κόστισε "μονο" 280 ευρω, λόγο του προγράμματος επιστροφής canon, και πώλησης της 30d ;)

τον τοκίνα 50-135 τον απέρριψα λόγω της μικρής διαφοράς στην τιμή από τον 50-150 της sigma

Τους άλλους της sigma, τους είχα απορρίψει λόγω της ενδεικτικής τιμής στο site της sigma. Τελικά ή έχουν καιρό να το ανανεώσουν ή στην Ευρώπη έχει τελείως διαφορετικές τιμές. Καλούλης μοιάζει ο 70-200 :rolleyes:

Live @ Sugar club, ένας συνάδελφος.

thestageme3.th.jpg

stagetonynviolinxs2.th.jpg

tonynsiobhnqa1.th.jpg

violinplayerii1.th.jpg

Δύσκολα για τον sigma 17-70, iso τέρμα και χέρια χειρούργου. Δεν είχε φως λέμε...

save for web???

Δε ριχνεις ενα exif για τη τελευταια να μου φυγουν κατι αποριες??

(raw h jpg τραβαγες?)

Canon

Canon EOS 350D DIGITAL

1/20"

F4.5

Manual

1600

±0EV

62mm

Για την τελευταία του chroma :) Ενίοτε το Opanda βαριέται να ανοίξει το exif ορισμένων φωτογραφιών που είναι online, ειδικά όταν χρησιμοποιείς ff. Λογικά για αυτό δεν βλέπει exif ο NTG

Απ'ότι βλέπω, ή έχω πέσει σε χάλια αισθητήρα (πολύ περίεργο :p), ή δεν ξέρω να χρησιμοποιώ τα raw (no way :p)

Ημαρτον ρε racer Don't you know a turntable(πικαπ) when you see one?

Ρε ξέρω τι είναι το πικαπ, έχω ένα Sony στο σαλόνι.. Αλλά δεν το κατάλαβα από τις φωτογραφίες σου

Τη δοκίμασα χθες και μάλλον θα την πάρω τον Αύγουστο, μαζί με τον εκτυπωτή

Χθες δοκίμασα: EOS 450D, Nikon D80 και Pentax K10D

Οι 2 τελευταίες μου φάνηκαν πολύ δύσκολες (δεν έπαιξα και με τις ώρες για να τις μάθω..), ενώ την Canon την κατάλαβα σχεδόν αμέσως

και με τι φακο σκεφτεσαι??

Εχεις ενα μηνα μπροστα σου...δεν παιζεις λιγο ακομα με τη D80??:p

Ο 18-55 που φορούσε καλός μου φάνηκε (λες και έχω εμπειρία :rofl:). Να πάρω καλύτερα μόνο το σώμα και να διαλέξω κάποιον άλλο φακό?

Είχε 2 D80, η μια με έναν 18-135 και η άλλη έναν 18-55. Έπαιξα με την 1η.

Εσύ τη D80 θα έπαιρνες? :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.