Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

3 cd ε? κι εγώ που νόμιζα ότι είναι κανένας φουτουριστικός πάγκος :p

Αλέξη, τώρα που ξαναβλέπω τη φωτογραφία, θα σου πρότεινα, μιας και προορίζεται για το review, να τη καθαρίσεις από σκόνες και δαχτυλιές - αγγίγματα :)

@angel_f: :)

@dubber: όταν λες να παίξω με το φωτισμό; Στο raw ή κάτι άλλο;

Edit για να μην κατηγορηθώ για spamming :p

mg4145nf7.th.jpg

ο γνωστός συνδυασμός Canon EOS 400D + Sigma 17-70

@70mm (κόντεψα να πάω από την άλλη πλευρά του κιγκλιδώματος του μπαλκονιού για να βάλω 70mm ώστε να αποφύγω περίεργες ερωτήσεις :p), f/9, 1/125", ISO200

Το λουλούδι έχει άνοιγμα πετάλων ~4cm

Δημιούργησε καμιά σκιά, χρησιμοποίησε κάποια πηγή φωτός, είναι πολύ άτονη η φωτογραφία.

3 cd ε? κι εγώ που νόμιζα ότι είναι κανένας φουτουριστικός πάγκος :p

Αλέξη, τώρα που ξαναβλέπω τη φωτογραφία, θα σου πρότεινα, μιας και προορίζεται για το review, να τη καθαρίσεις από σκόνες και δαχτυλιές - αγγίγματα :)

To δοκίμασα αλλά δεν φεύγουν οι άτιμες...

Με ότι και να το καθαρίσω υπάρχουν πάντα υπολείματα σκόνης.

Είναι πολύ μάυρη μάλλον για αυτό.

Δημιούργησε καμιά σκιά, χρησιμοποίησε κάποια πηγή φωτός, είναι πολύ άτονη η φωτογραφία.

α. Μιλάς για αυτή που έχεις quot-άρει, ή για την προηγούμενη (ή και για τις δύο :p);

β. Επειδή δεν μπορώ να φανταστώ πως το εννοείς (για όποια από τις δυο κι αν μιλάς), θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο περιγραφικός? :)

2 φωτο και άλλα 2 crops

τα βαλα rapidshare, γιατι ειναι μεγαλες και δεν ανεβαινουν στο imageshack (που ουτως οι αλλος τις ψιλοκουτσουρευει σε ποιοτητα)

... ουτε εκανα resize για τον ιδιο ακριβως λογο.

http://rapidshare.com/files/128413156/elafronisos.rar

oi διακοπτες απο τους προβολεις στο "ΟΝ".

Δειξε οταν μπορεσεις το αποτελεσμα.

Οχι οτι εχω ασχοληθει αλλα..

τη βρισκω πολυ γενικη την ερωτηση σου.Εν αρχη ην ..το φως.Αν εχεις καμποσο απο δαυτο κατι γινεται.Αλλιως το κυνηγας με οποιο τροπο μπορεις.(ισο ,f ,παρακαλας τους παιχτες να μην κανουν αποτομες κινησεις και αφνιδιασμους...

Καλο θα ηταν να εχεις 1/150 και πιο λιγο χρονο στο στο διαφραγμα.)

Το φλας δεν νομιζω να σου προσφερει τιποτα το ιδιαιτερο ,ισως κανενα χαμενο layup αν φωτογραφιζεις αντιπαλο και εισαι κατω απο το καλαθι.

edit

o dubber ειχε τραβηξει σε αγωνα μπασκετ.

Αν τον πετυχεις ρωτα τον τι χρειαστηκε/τι θα χρειαζοταν ακομα.

http://www.deninho.gr/spare_images/IMG_4246.jpg

Η μόνη που αξίζει ως φάση. Αλλά κι αυτή, ψιλοχάλια βγήκε :/

Θα τις ξανακοιτάξω κι αύριο, που θα είμαι σε καλύτερη φυσική κατάσταση :p

ΠιΕς. Κι άλλη μία

http://www.deninho.gr/spare_images/IMG_4232.jpg

a)πως μπηκες μεσα??:)

B)δεδομενου οτι πηγες με ενα φακο..τι ρυθμισεις περιμενες να ακουσεις?(στο περιπου)

Δε'ν'κακες...λιγο στη πρωτη σου εφυγε λιγο στην εστιαση.

Ανεβασε καπου μια σε raw.

@NTG: Με εισητήριο, και στην κερκίδα πίσω από τη μπασκέτα :p Τα πράγματα ήταν πιο αυστηρά απ'ότι στην Euroleague, αλλιώς θα είχα μπει στο επίπεδο του παρκέ ;) Για τις ρυθμίσεις, ήθελα προτάσεις, για την περίπτωση που δεν θα προλάβαινα την προθέρμανση των παικτών (και τη δική μου)

@dubber: Δεν πήγαινε χαμηλότερα από 4,5 (17-70 της Sigma, γαρ) :p Και τα φλασάκια δε νομίζω να με αφήνανε να τα χρησιμοποιήσω καθώς ενοχλούν τους παίκτες-τελικός Ευρωπαϊκού Κυπέλου 1968-/δε θα με οφελούσαν στα 7μ από την μπασκέτα :)

Κάτι μου λέει, ότι λίαν συντόμως, θα πρέπει να βρω έναν φακό 50-150 ή 70-200. Αλλά είναι δίλημμα :/

ΥΓ Τα raw αρχεία:

Μπουρούσης

Σπανούλης

Κάτι μου λέει, ότι λίαν συντόμως, θα πρέπει να βρω έναν φακό 50-150 ή 70-200. Αλλά είναι δίλημμα :/

Mην ανησυχεις ,στο θεμα "φακος" δεν υπαρχει η λεξη "διλλημα".

Παντα καραδοκουν και αλλοι φακοι καπου εκει εξω απλα δεν τους εχει παρει το ματι σου ακομα!:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.