Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
οταν τραβας φωτογραφια με πολυ μεγαλο χρονο εκθεσης οτι κινειται αφηνει το ιχνος του σε ολη την διαδρομη.

Μπα, δε χρειάστηκε πολύς χρόνος.. Με f8.0 "βγήκαν", ISO 200 και έκθεση για 1sec. Με άλλες ρυθμίσεις, έβγαινε ένα άσπρο πράγμα

Από τη στιγμή που έχεις τρίποδο, βάζεις, ISO100, μικρό διάφραγμα (μεγάλο x, στο f/x), ώστε να έχεις μεγαλύτερο χρόνο έκθεσης. Επίσης, καλή ιδέα θα ήταν να βάλεις και το πρόγραμμα αυτοφωτογράφισης, όπου καθυστερεί να φωτογραφίσει λίγο, ώστε να απομακρυνθείς από τρίποδο και φωτογραφική ώστε να μην τα κουνήσεις

Αυτά από την πολύ μικρή εμπειρία μου στις νυχτερινές φωτογραφίες :)

διόρθωση: στα exif λέει για 6", κι όχι 1. Τι απ'τα δύο ισχύει;

ok :) Απλώς, καμιά φορά περνιούνται λάθος ορισμένες τιμές ;) Αν και με τόσο φωτεινή εικόνα, δε θα μπορούσε να ήταν μόνο 1" Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να δοκιμάσω τέτοια φωτογραφία (με δρόμο, και ίχνη από τα φώτα των αυτοκινήτων) γτ στη γειτονιά μου το βράδυ είναι ζήτημα αν θα περάσει ένα αμάξι σε ένα τέταρτο :p

Μερικές από το μπαλκόνι με τρίποδο και φυσικά τηλεχειρισμό μιας και έγιναν στο max zoom (x30)

Sony DSC-H9

ISO 200

OEV

200

F6.3

χωρίς χρήση συστήματος τηλεφακού, steady shot, ή προσαρμοσμένης φωτεινότητας

dsc01917gb3.th.jpg

ISO 200

OEV

200

F6.3

χρήση συστήματος τηλεφακού, steady shot και one push lighting

dsc01918bu7.th.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.