Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Ηθελα να ξερα που τους βρισκεις αυτους τους ουρανους καλοκαιριατικα :D

Εχω σκοπο να βγαλω μερικες long exposures μεσα στην βδομαδα και φοβαμαι οτι για ουρανο θα εχω μονο ενα ξεθωριασμενο μπλε...

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
get a polarizer :T:

Ειχα polarizer πριν κανα 6μηνο, οσο το χρησιμοποιουσα εβλεπα μια μικρη βελτιωση αλλα το προβλημα μου δεν ειναι τοσο το θεμα του εξοπλισμου οσο το θεμα του καιρου. Οποτε παω για φωτογραφιση το καλοκαιρι ο ουρανος ειναι πεντακαθαρος και δεν εχει ουτε ενα συνεφο :confused:.

Ακουσα οτι το Σαββατο θα εχει λιγο συνεφια το μεσημερι οποτε αν ειμαι τυχερος θα βγαλω μερικες long exposure οπως τις εχω στο μυαλο μου.

Ηθελα να ξερα που τους βρισκεις αυτους τους ουρανους καλοκαιριατικα :D

Εχω σκοπο να βγαλω μερικες long exposures μεσα στην βδομαδα και φοβαμαι οτι για ουρανο θα εχω μονο ενα ξεθωριασμενο μπλε...

Δεν εχει σταματησει να βρεχει και καθολου εδω.

Πως θα παρεις τον χρονο που θελεις μερα μεσημερι;με ενδιαφερει:snap:

Δεν εχει σταματησει να βρεχει και καθολου εδω.

Πως θα παρεις τον χρονο που θελεις μερα μεσημερι;με ενδιαφερει:snap:

Κατα καποιον τροπο σε ζηλευω :p

Τον χρονο που θελω θα τον παρω με μερικα nd φιλτρακια που μου ηρθαν αυτην την βδομαδα. Πηρα το hoya nd400 που κοβει 9 στοπ και αν δεν μου φτασουν εχω απο παλια ενα αλλο φιλτρακι που κοβει αλλα 3 στοπ. Οποτε και 1/600 ταχυτυτα να εχει μου δινει η μηχανη με αυτα τα 2 φιλτρα θα πεσω στα 6,3-7 δευτερολεπτα. Βρηκα και ενα βολικο προγραμμα για κινητο που υπολογιζει την εκθεση οταν βαλεις καποιο nd φιλτρο, αν το θελετε πειτε μου να το ανεβασω καπου.

Το Σ/Κ με την ζεστη μου ηρθε στο μυαλο να ξεκινησω μια σειρα απο φωτογραφιες με τιτλο dreams. Εχω στο μυαλο μου μερικες ιδεες που ελπιζω να μου βγουν οπως θελω, αυτη ειναι η 1η της σειρας.

http://farm3.static.flickr.com/2671/3782668052_a6caca07f7_o.jpg

Canon Eos 450d & 18-55mm ef-s lens

iso:100

f/8.0

1/200

Strobist info

Speedlite 430Ex II (1/2 power) πισω

Το Σ/Κ με την ζεστη μου ηρθε στο μυαλο να ξεκινησω μια σειρα απο φωτογραφιες με τιτλο dreams. Εχω στο μυαλο μου μερικες ιδεες που ελπιζω να μου βγουν οπως θελω, αυτη ειναι η 1η της σειρας.

http://farm3.static.flickr.com/2671/3782668052_a6caca07f7_o.jpg

Canon Eos 450d & 18-55mm ef-s lens

iso:100

f/8.0

1/200

Strobist info

Speedlite 430Ex II (1/2 power) πισω

:T::T::T:Πολύ καλή..

Ωραίος ο Jaco :T:....κανά όχημα ξεχασμένο στο φεγγάρι είδες;;; :p

Ερώτηση αρχάριου...για να βγάλω και γω κάπως έτσι το χρώμα του φεγγαριού τι ρυθμίσεις στην ταπεινή μου olymbus 5060 να κάνω; Δεν έχει τόσο zoom βεβαια και στα μεγάλα iso έχει τρελό θόρυβο...

Δεν θελει iso..To φεγγαρι ειναι αρκετα φωτεινο.

Το χρωμα με λιγο πειραγμα το WB ειτε πριν ειτε μετα τη φωτογραφιση και ερχεται οπου θελησεις.

Το μονο περιοριστικο στην ολη υποθεση ειναι τα λιγα mm που διαθετεις.

Θα πρεπει να εισαι και σε manual mode...ωστε να μην τρελλαινεται η μηχανη σου και προσπαθει να υπερφωτισει το σκοταδι ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.