Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
είναι πολλά γμτ..., εγώ έχω πάρει ένα παρόμοιο με αυτό:

[ATTACH]35980[/ATTACH]

[ATTACH]35981[/ATTACH]

θέλει απλά να έχεις flash κ είναι φτηνό...

φυσικά δεν έχω βγάλει ούτε μία ακόμα με αυτό:to_pick_ones_nose:

Αν θες για macro απλά και μόνο και that's it νομίζω είναι μια χαρά λύση και ίσως και σε κάποιες περιπτώσεις και καλύτερη.

Απλά το R1C1 δεν είναι απλά ένα macro flash. Φυσικά τα χρήματα είναι αρκετά αλλά είχα σκοπό να πάρω το Commander και λέω μιας και θα το πάρω, ας το πάρω στο πακέτο με τα flash να υπάρχουν :p

theslights002.th.jpg

Από την καταιγίδα στις 17-06-2009 στη Θεσσαλονίκη

Image Type: jpeg (The JPEG image format)

Width: 2816 pixels

Height: 2848 pixels

Camera Brand: Canon

Camera Model: Canon EOS 450D

Exposure Time: 1 sec.

Aperture Value: 4.38 EV (f/4.6)

ISO Speed Rating: 800

Flash Fired: Flash did not fire, compulsory flash mode.

Metering Mode: Pattern

Exposure Program: Normal program

Focal Length: 37.0 mm

Άψογη δεν είναι, αλλά υποθέτω δεν είχες και τρίποδο μαζί. Αν δεν είχες το ελάχιστο κούνημα που έχεις θα ήταν σούπερ. Παρόλα αυτά είναι πολύ καλό θέμα και μία καλή αρχή για τέτοιες φωτό.

Τράβηξες καμία με ISO 400 και ίδιο exposure time για να μου λυθεί η απορία αν θα έβγαινε πιο dark effect?

Άψογη δεν είναι, αλλά υποθέτω δεν είχες και τρίποδο μαζί. Αν δεν είχες το ελάχιστο κούνημα που έχεις θα ήταν σούπερ. Παρόλα αυτά είναι πολύ καλό θέμα και μία καλή αρχή για τέτοιες φωτό.

Τράβηξες καμία με ISO 400 και ίδιο exposure time για να μου λυθεί η απορία αν θα έβγαινε πιο dark effect?

ναι δεν είχα τρίποδο. είναι με το χέρι. για αυτό φαίνεται κουνημένη. Ήταν πολύ πρόχειρο τράβηγμα.

Σε 20' από την στιγμή που την τράβηξα έριχνε καρέκλες!!!

Θα δω τι άλλες έχω στο σπίτι και θα τις ανεβάσω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.