Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

@ Dubber+μπύρες

θα το προτιμούσα πιο ζεστό με κεράκι στο τραπέζι του μπαλκονιού σου

και να το πιάσεις όσο πιο φυσικά ,κοντά σε αυτό που βλέπεις εσύ.

τέλειο τεχνικά, αλλά σαν φωτό συνολικά δεν μου λέει τίποτα.:to_pick_ones_nose:

Βασικά είναι ανάλογα τι συναίσθημα θέλεις να τους προσάψεις. Πχ, αν πεις ότι είναι διαφημιστικές είναι στυλ "τίποτα άλλο", ή αν θες να δώσεις μία ψυχρή άποψη ή απλά "είμαι η καλύτερη μπύρα, τέλος"

Χθες ειχα ανεβει παρνηθα για να φωτογραφισω το αμαξι ενος φιλου. Δυστυχως δεν προλαβα να βγαλω πολες γιατι ερχοταν κοσμος τριγυρω...

http://farm3.static.flickr.com/2675/3762459845_ab6ab3b86c_o.jpg

Canon 450d & ef-s 18-55mm is lens

Exposure: 1/250

Aperture: f/8.0

Focal Length: 21 mm

Iso: 100

edit: με συγχωρειτε για το watermark αλλα μου εκλεψαν μια φωτογραφια προσφατα...

Ωραίο κάδρο μαν, μία παρατήρηση, ίσως ήταν καλύτερο στη συγκεκριμένη πόζα να είναι η ρόδα ίσια. Συνήθως στρίβουμε το τιμόνι για να φανεί μία ωραία ζάντα ή και ένα ωραίο λάστιχο.

Επίσης, στη συγκεκριμένη θα σου έδινε τη δυνατότητα να χαμηλώσεις λίγο το αμάξι στο Photoshop, με τη μέθοδο του να πιάσεις το έδαφος και ρόδες και να τα βάλεις πιο πάνω (ή το αντίθετο) όπως βλέπεις στο Digimods.

Ναι DarkSaga είναι πολύ καλές, καρφί για διαφημιστικό, αλλά τις ήθελες πιο ζεστές- ρομαντικές να ξεφεύγουν από την τελειότητα των διαφημιστών, νομίζω?

εμένα η τελειότητα με φοβίζει

με κάνει να νιώθω λίγος,ατελής

η διαφήμιση πρέπει να μου βγάζει συναίσθημα

να γεννά πόθο ,ανάγκη για κατάναλωση.

εμένα μου μοιάζουν φωτό απο review

"δοκιμάσαμε 14 μπουκάλια και σας αποκαλύπτουμε ποιο ιδρώνει λιγότερο"

βέβαια γούστα είναι αυτά

αφού σας αρέσει , έτσι θα ναι.

Ωραίο κάδρο μαν, μία παρατήρηση, ίσως ήταν καλύτερο στη συγκεκριμένη πόζα να είναι η ρόδα ίσια. Συνήθως στρίβουμε το τιμόνι για να φανεί μία ωραία ζάντα ή και ένα ωραίο λάστιχο.

Επίσης, στη συγκεκριμένη θα σου έδινε τη δυνατότητα να χαμηλώσεις λίγο το αμάξι στο Photoshop, με τη μέθοδο του να πιάσεις το έδαφος και ρόδες και να τα βάλεις πιο πάνω (ή το αντίθετο) όπως βλέπεις στο Digimods.

Ευχαριστω για τις προτασεις jpavly, ισιωσα την ροδα και οντως μου φενεται καλυτερη. Το κατεβασμα δεν μπορω να το κανω σε αυτην την γωνεια γιατι αν κατεβει θα πεσει το αμαξωμα πανω στην μπροστινη ροδα.

@snik Ωραίο κάδρο,καί μού άρεσαν καί τά σκοτινιάσματα στήν φώτο τά οποία τά πέτυχες πώς;

¨εβγαλα καί εγώ κάτι φωτογραφίες ενός φίλου τήν κυριακή αλλά τά έκανα μαντάρα:laughing:

Τις σκιες στο κτηριο της εκανε ο ηλιος που ηταν πισω απο κατι δεντρα, ειχα παει 1 ωρα περιπου εκει και ενω ειχα βρει το μερος ο ηλιος ηταν ακριβως πισω μου και δεν μπορουσα να βγαλω μια σωστη φωτογραφια, μετα απο λιγο ομως επεσε και εβγαλα 2-3 που μου αρεσαν.

Οι σκιες κατω εγιναν λογο του flash, ειχα στησει 2 φλας στα δεξια να σημαδευουν το ενα το αυτοκινητο και το αλλο την πετρα μπροστα. Μετα εκανα στο pp λιγο dodge & burn στο εδαφος για να τις τονισω λιγο ακομα και προσθεσα και λιγο vignetting.

@ Dubber+μπύρες

θα το προτιμούσα πιο ζεστό με κεράκι στο τραπέζι του μπαλκονιού σου

και να το πιάσεις όσο πιο φυσικά ,κοντά σε αυτό που βλέπεις εσύ.

τέλειο τεχνικά, αλλά σαν φωτό συνολικά δεν μου λέει τίποτα.:to_pick_ones_nose:

Συναισθήματα και λοιπές θερμοκρασίες τις αφήνω σε εσάς τους καλλιτέχνες, εγώ εκτός του ότι δεν είμαι, απλά ήθελα να δείξω τον εξοπλισμό μου.

Αυτά τα έχουμε πει και εννοούνται. Το εννοώ αυτό που λέω.

Εσύ την βλέπεις καλλιτεχνικά και έτσι την θές.

Εμένα για κάποιο λόγο αυτά τα τύπου ανεστίαστο, τύπου επιτηδευμένα κουνημένο που ονομάζονται καλλιτεχνικά, απλά δεν με συγκινούν πέραν εξαιρέσεων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.