Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Σάκη, για δώσε μερικές πληροφορίες. Στο pp έβγαλες τα χρώματα αυτά, ή υπήρχαν εξ αρχής? (με κάποιο φίλτρο?)

ND8+ND2+Graduated grey filterx4.

Τό τελευταίο τελικά δέν ξέρω εάν έκανα καλά πού τό χρησιμοποίησα,θά κάνω κιάλλες δοκιμές καί θά δούμε,άσε πού μού έβγαλε καί ένα απαίσιο vignete.

Λίγο κοντράστ λίγο saturation καί τά σχετικά,όχι σπουδαία πράγματα,πιό πολύ παιχνίδι έτσι και αλλιώς δέν σκαμπάζω καί πολλά:confused:πιό πολύ δουλέυω ακόμα μέ τό μάτι καί τήν αίσθηση,αλλά πού θά πάει θά έρθουν καί τά άλλα:)

Σάς ευχαριστώ γιά τά καλά λόγια...

οσο καλο ειναι το θεμα και το καδρο , αλλο τοσο το χαλαει η επεξεργασια και το χρωμα της φωτογραφιας.

εμενα δε μαρεσει

Πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες στις οποίες θέλει κανείς να δώσει natural χρώματα με το αντίστοιχο αποτέλεσμα.

Σε φωτογραφίες όπως οι παραπάνω, όμως, πιστεύω ότι ταιριάζουν πολλοί και διάφοροι πειραματισμοί (αν γίνουν σωστά).

Προσωπικά, χόρτασα από τις "κλασσικές" (πλέον) φωτογραφίες με θάλασσες-βαρκούλες-ηλιοβασιλέματα και αυτές εδώ στα μάτια μου φαίνονται πρωτότυπες λόγω των χρωμάτων τους. :)

btw είναι ό,τι πρέπει για wallpapers!

nickstamat Θα διαφωνήσω, φωτογραφία (νομίζω) είναι η στιγμιαία αποτύπωση της χρονικής στιγμής, τώρα εάν είναι να τονίσουμε λίγο τα χρώματα θα πώ ναι αλλά εάν την παραμορφώσουμε-παραφωρτόσουμε τότε δεν είναι φωτογραφία, είναι κάτι άλλο, πες το ζωγραφική η όπως θέλεις.

Αυτή είναι η γνώμη μου. :)

Σαν ιδεα μου αρεσαν αρκετα αλλα δεν μου αρεσουν τοσο τα χρωματα, πιστευω οτι αν χρησημοποιουσες καποιες αλλες αποχρωσεις στο pp θα εβγαιναν πολυ καλυτερες. Παντως σαν πρωτη προσπαθια μιας και ειχα διαβασει οτι πηρες προσφατα τα nd φιλτρα ειναι αρκετα καλες και ειμαι σιγουρος οτι αργοτερα θα δουμε πολυ καλυτερες φωτογραφιες απο εσενα ;)

Αυτη που μου αρεσε πιο πολυ παντως ειναι η 3η, υπο αλλες συνθηκες θα επελεγα την 2η αλλα μου τα χαλασε λιγο η επεξεργασια.

Φιλικα

nickstamat Θα διαφωνήσω, φωτογραφία (νομίζω) είναι η στιγμιαία αποτύπωση της χρονικής στιγμής, τώρα εάν είναι να τονίσουμε λίγο τα χρώματα θα πώ ναι αλλά εάν την παραμορφώσουμε-παραφωρτόσουμε τότε δεν είναι φωτογραφία, είναι κάτι άλλο, πες το ζωγραφική η όπως θέλεις.

Αυτή είναι η γνώμη μου. :)

Σέ γενικές γραμμές δέν μπορώ νά πώ ότι έχεις άδικο αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερα νά μήν δίνουμε διαστάσεις στήν φωτογραφία,έτσι τό βλέπω εγώ:)

Σέ γενικές γραμμές δέν μπορώ νά πώ ότι έχεις άδικο αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερα νά μήν δίνουμε διαστάσεις στήν φωτογραφία,έτσι τό βλέπω εγώ:)

Ναι σεβαστή η άποψη σου.

εδιτ. Σερ Dagalidis ταπεινά τα σέβη μας.

Ρε μαν, θα με κάνεις να τεκνοποιήσω νωρίτερα πια! :hehe:

μη προτρεχεις....

Πρωτα πρεπει να αγορασεις μια μηχανη της προκοπης...μετα μια πλειαδα φακων...(αν και απο οτι βλεπω ενας νικορ 70-200 φ2.8 θα σε γλιτωσει απο περιττα εξοδα)...και μετα ομπρελες, ομπρελιτσες ,φλας, φλασακια κλπ..,να μαθεις να τα χρησιμοποιεις ολα αυτα....

Μετα ο γαμος και υστερα η τεκνοποιηση...

Σε περιπτωση που το κανεις αναποδα...παιζει να μην πραγματοποιησεις τιποτα απο τα πρωτα..:jester:

Υ.Γ

Να προτιμηθουν γυναικες-μητερες που δεν εχουν προβλημα να φωτογραφιζονται 24 ωρες το 24ωρο...στα χιονια στον ηλιο στη βροχη.

Εκτός κλίματος:

Κατά 99% ίδια φωτογραφία μπορεί να βγει με:

Την πιο φτηνή Nikon, έναν 70-300 Που έχει περίπου 150 ευρώ, ένα φλασάκι των 50€, ένα remote trigger των 15 και τέλος ένα αυτοσχέδιο diffuser.

εντος κλιματος και παλι......

κακα τα ψεματα....για το υπολοιπο 1% αγοραζουμε ο,τι αγοραζουμε..

H αναλογια ενδεχεται να διαφερει απο ατομο σε ατομο ,αλλα το νοημα ειναι αντιληπτο φανταζομαι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.