Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Guys την δευτερα θα παρεβρεθω σε party του Dj Chuckie στο Matrix Club χερσοννησου Κρητης τι settings θα προτεινατε?

έχω καιρό να πάω στο Matrix

ο Dj παίζει συνήθως μέσα στο μαγαζί ή ποιό έξω προς το δρόμο?

Αν είναι μέσα μόνο με κάποιον prime φ1,8/2,0 θα κάνεις δουλειά.

Νύχτα και πολύς θόρυβος (δονήσεις).

Άλλη λύση είναι να βρείς καμιά πανάκριβη μηχανή να εχει πολύ καλή συμπεριφορά με υψηλά ISO.

Θα σου έλεγε να συναντηθούμε να πάμε μαζί (Μάλια μένω) αλλά δε γουστάρω το πολύ μπαμ μπούμ :to_pick_ones_nose:

Τί ώρα είναι το Party?

έχω καιρό να πάω στο Matrix

ο Dj παίζει συνήθως μέσα στο μαγαζί ή ποιό έξω προς το δρόμο?

Αν είναι μέσα μόνο με κάποιον prime φ1,8/2,0 θα κάνεις δουλειά.

Νύχτα και πολύς θόρυβος (δονήσεις).

Άλλη λύση είναι να βρείς καμιά πανάκριβη μηχανή να εχει πολύ καλή συμπεριφορά με υψηλά ISO.

Θα σου έλεγε να συναντηθούμε να πάμε μαζί (Μάλια μένω) αλλά δε γουστάρω το πολύ μπαμ μπούμ :to_pick_ones_nose:

Τί ώρα είναι το Party?

Λοιπον ο chuckie φυσικα θα παιξει μεσα αλλα επειδη εχω μεσο θα ειμαι στην κοσολα all night long οποτε οπως φαινεται θα ειμαι με isos στο θεο και οτι γινει. Theodor αν θελεις κανονιζουμε...:shifty:

@armored:

Φίλε, μπορείς να την ανεβάσεις σε μεγαλύτερη ανάλυση? Είναι πολύ καλή! Ό,τι πρέπει για background... για να σου φτιάχνει τη μέρα... ή το αντίθετο (αν σκέφτεσαι πως είσαι κλεισμένος γιατί έχεις εξεταστική :D)

Σήμερα έβγαλα την μηχανή από το Auto και άρχισα τα πειράματα για να εξοικειωθώ μαζί της. Διαφέρει πολύ από την παλιά μου, αλλά η λογική παραμένει ευτυχώς ίδια :)

Το θέμα είναι η παλιά μου SLR, με χαμηλό φωτισμό για να βγει ένα κάπως νοσταλγικό αποτέλεσμα.

Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά ας πούμε είναι οι πρώτες μου που δείχνω έξω, με το μαλακό παρακαλώ :p

(Η 2η ήταν ιδέα του Gomar)

http://img.photobucket.com/albums/v300/jpavly/D60_Various/DSC_0071.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v300/jpavly/D60_Various/DSC_0078.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v300/jpavly/D60_Various/DSC_0078_sep.jpg

You Fail in P.P. :p

DSC_0078-10.jpg

DSC_0078-11.jpg

DSC_0078-12.jpg

DSC_0078-13.jpg

DSC_0078-2.jpg

DSC_0078-3.jpg

DSC_0078-4.jpg

DSC_0078-5.jpg

DSC_0078-6.jpg

DSC_0078-7.jpg

DSC_0078-8.jpg

DSC_0078-9.jpg

DSC_0078.jpg

3707125134_eb360be00f_o.jpg

σήμερα το πρωί, φρέσκια φρέσκια...:happy:

από το παλιό λιμάνι! :happy:

το τοπιο μου φαινεται εξαιρετο,ετσι θα σου προτεινα να εβγαζες 3 διαδοχικες ετσι ωστε να φτιαξεις μια πανοραμικη.

ενα απο τα προγραμματα που κανουν τη δουλεια αυτη ειναι το microsoft ICE το οποιο υπαρχει δωρεαν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.