Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Σάκη παιδί μου, τι βλέπει το μάτι σου κάθε μέρα; :D

Βασικά εάν μπορούσα νά κατέβω νότια γερμανία θά ήταν πολύ καλύτερα,έχει πολύ ωραία μέρη..

Εδώ πού είμαστε είναι 20χλμ. από τήν δανία έχει πολύ υγρασία καί βρέχει σχεδόν όλο τό χρόνο,καί από βουνά μηδέν.

Η παραπάνω φώτο ήταν από κατι δοκιμές νυχτερινές πού ήθελα νά κάνω,καί μετά αποφάσισα νά παίξω λίγο μέ τό photoshop μπάς καί μάθω τίποτα...εντάξει δέν είναι κάτι τό εντυπωσιακό αλλά γιά πρωτη προσπάθεια δέν τήν βρήκα καί τόσο κακή:unsure:

σε ποιο μεγάλη μάλλον δεν βλέπεται ε ; :p

Άγγελε, πολύ καλή. Αναδεικνύεται άψογα το θέμα σου νομίζω :T:

btw, φοβερό bokeh o 24-70 ε; :D

Ευχαριστώ :)

Είναι πολυ καλός ο 24-70... και ιδίως σε FF δινει τα ρέστα του :D

το μονο καλο που βρισκω σε αυτη τη φωτογραφια ειναι η ωρα που τραβηχτηκε η φωτο...

σα καδρο δε μου λεει κατι και το αντικειμενο που θες να προβαλεις ειναι πολυ μακρια.

οπως επισης πολυ πραγμα απο ουρανο.Προσπαθησε σα πανοραμικη να τη κανεις..

το μονο καλο που βρισκω σε αυτη τη φωτογραφια ειναι η ωρα που τραβηχτηκε η φωτο...

σα καδρο δε μου λεει κατι και το αντικειμενο που θες να προβαλεις ειναι πολυ μακρια.

οπως επισης πολυ πραγμα απο ουρανο.Προσπαθησε σα πανοραμικη να τη κανεις..

Για το πανοραμικό το δέχομαι, αλλά αυτό που θεωρείς ουρανός δεν είναι τόσο, απλά είναι βουνό που έχει σύννεφα. Όσο για την απόσταση, το θέμα δεν είναι η γέφυρα τόσο, όσο ολόκληρη η θέα από την βεράντα, μαζί με Ρίο, Αντίρριο και το βουνό. :)

τοτε επρεπε να κροπαρεις και να φαινεται η φεγυρα η πιο αριστερα η πιο δεξια.

Και επειδη ο ουρανος ειναι ειναι με συνεφα και φαινεται ενα ομοιομορφο πραγμα χαλαει η φωτογραφια πιστευω.

Γιαυτο σου ειπα και κοψιμο..

Υ.Γ προσωπικη μου αποψη παντα ετσι..να μη παρεξηγουμαστε:)

κώστα ωραίες, αλλά λόγω θέματος, στις 2 πρώτες προσωπικά με ξενίζει η τεχνική επιτήδευση του πίσω flash.. ναι μεν διαχωρίζει (too much στην 2η) αλλά τέτοια φωτό θα μου πήγαινε λίγο καλύτερα να μην έχει παρατηρήσιμα "εφέ"...

p.s

το εντυπωσιακά ευχάριστο με αυτό το hobby, είναι ότι ακόμα κ φωτογραφίες να μη βγάζεις, η λίστα με τις χαζομάρες που μπορείς να αγοράσεις κ να χαρείς είναι πραγματικά ατελείωτη...:hehe:

44a4b8adb17309.jpg

:hehe:

η χρήση τέτοιου φωτισμού είναι ωραια σαφώς αλλά όταν είναι σωστή. θα μου πεις βέβαια, τι ειναι σωστό και τι λάθος...το λέω από το ότι στην δεύτερη φωτό το κεφάλι ειναι σαν να έχει πάρει φωτιά.

edit: με πρόλαβε

^^ καλορίζικο :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.