Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Για φίλτρο πρεπει να κοιτάξεις το hoya nd400 που κοβει 9 στοπ.

Το μονο πρόβλημα ειναι οτι δεν θα το βρεις εύκολα... εγώ πήρα από ebay.

Άγγελε, μήπως θυμασαι πόσο σου πήγε το συγκεκριμενο, το έψαχνα και εγώ πριν μέρες :)

(αν εχεις ebay link, τοτε ενα πμ ειναι ευπρόσδεκτο :T: )

Η δεύτερη είναι πολύ ωραία απλά είναι πολύ έντονα τα μαγουλάκια,ενα κλίκ πιο κάτω και είναι τέλοια! :rubik:

Ευχαριστώ Jerry:jump1:

Νά εξηγήσω γιά τά μάγουλα ότι τήν συγκεκριμένη στιγμη ήταν πιό κόκκινα,καί σέ συνδιασμό μέ κάτι ανησηχίες τώρα τελευταία μάλλον πάμε γιά δοντάκια:yes4:

Άγγελε, μήπως θυμασαι πόσο σου πήγε το συγκεκριμενο, το έψαχνα και εγώ πριν μέρες :)

(αν εχεις ebay link, τοτε ενα πμ ειναι ευπρόσδεκτο :T: )

Απο εδω το πήρα http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=250448075506

Και με make offer μου το αφισε 130 δολάρια(95 ευρω) απο 160...(βέβαια είναι τοσο ακριβό γιατι είναι φ77 ).

απο τον Αχεροντα ποταμο στην Αμμουδια (λιγο πανω απο Πρεβεζα)

dsc0160pjn.th.jpg

dsc0167dve.th.jpg

ο αισθητήρας σου θέλει ένα καθαρισματάκι ;)

(hint: δες στην πρώτη φωτογραφία το πάνω αριστερά τμήμα)

στην δεύτερη ένα τμήμα του ουρανού είναι καμμένο και την χαλάει αρκετα νομίζω

edit: ευχαριστώ Άγγελε. θα το τσεκάρω...εγώ το προορίζω για τον 18-200 που ειναι 72άρης :)

ο αισθητήρας σου θέλει ένα καθαρισματάκι ;)

(hint: δες στην πρώτη φωτογραφία το πάνω αριστερά τμήμα)

στην δεύτερη ένα τμήμα του ουρανού είναι καμμένο και την χαλάει αρκετα νομίζω

ναι, το ξερω και για τα 2 που λες!!!

1.για τον αισθητηρα που μπορω να παω και ποσα περιπου θα στοιχισει?

2. οι φωτο τραβηχθηκανε στα γρηγορα και λογω του οτι ημασταν σε βαρκα δεν μπορουσα να κανω και πολλες ρυθμισεις(πιτσιλισματα-κουνηματα)...στην ουσια point&shoot εκανα;)

edit: απο καδρο γενικα τι λενε?

@Voudas: σαφώς, για αυτό το λόγο ήρθες στη θέση του 18-135. για την ώρα τον έχω δουλέψει ελάχιστα. πλεονεκτήματα που έχω διαπιστώσει σε σχέση με τον παλιό είναι η μεγαλύτερη οξύτητα, η μικρότερη παραμόρφωση (ω ναι), γρηγορότερη και ακρβέστερη εστιάση και το vr που αν και δεν κάνει τρελή δουλεια, ειναι εντούτοις αρκετά βολικό.

Περισσότερες λεπτομέρειες μετά την εξεταστική. ;)

@goku: μπορείς να το πας σε καποιον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Nikon (στο 20αρικο πάει νομίζω) ή να αγοράσεις ενα cleanikng kit και να κάνεις μόνο σου τη δουλειά ;)

χμμμ..απλα επειδη ειμαι ασχετος με το θεμα...

εαν ειναι ευκολο σχετικα προτιμω να το κανω μονος μου(για να μαθω κιολας)...κιτ και τετοια εχεις κατι να προτεινεις?(επαναλαμβανω ασχετος με το θεμα:bye:)

ευχαριστω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.