Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
και λοιπόν? και εγω βαζω αμα γουσταρω D3x...τι πάει να πει; οτι την εχω κιόλας ;

Εδώ πήγες να με βγάλεις μλκ, αλλά τέλος πάντων, βλακεία μου που δεν το 'ψαξα από την αρχή στο γουγλ. Ότι αυτό γινόταν με ts φακούς το ήξερα.

είναι σε πρώτη φάση πειραματισμος με τα χρώματα. δευτερευόντως μου άρεσε γιατί για κάποιο λόγο μου θυμίζει παλιά φωτογραφία αλλά είχα τις αμφιβολίες μου και έτσι έιπα να την βάλω εδώ μπας και βγει καμια ακρη.:)

είναι σε πρώτη φάση πειραματισμος με τα χρώματα. δευτερευόντως μου άρεσε γιατί για κάποιο λόγο μου θυμίζει παλιά φωτογραφία αλλά είχα τις αμφιβολίες μου και έτσι έιπα να την βάλω εδώ μπας και βγει καμια ακρη.:)

Από κάδρο πάντως σκίζει:getlost:αλλά F4 haya μού φένεται λίγο....Μπορείς νά κατεβάσεις μισό στόπ από τό raw καί ελαφρώς desaturate;

Ωραίο το κόλπο στο ps.

Έφτιαξα μια δοκιμαστικά.

thumb__MG_1583.jpg

Ωραίο σαν αποτέλεσμα αλλά θα πω κάτι και αν θες με ακούς. Το λέω σαν απλός παρατηρητής καθώς κατά γενική ομολογία από φωτογραφία δεν είμαι και κάνας expert.

Δούλεψε λίγο με το w/b σου, ή πολύ θερμό θα το έχεις ή πολύ ψυχρό. Και τα κόκκινά σου, είναι σχεδόν πάντα υπερβολικά.

Ωραίο σαν αποτέλεσμα αλλά θα πω κάτι και αν θες με ακούς. Το λέω σαν απλός παρατηρητής καθώς κατά γενική ομολογία από φωτογραφία δεν είμαι και κάνας expert.

Δούλεψε λίγο με το w/b σου, ή πολύ θερμό θα το έχεις ή πολύ ψυχρό. Και τα κόκκινά σου, είναι σχεδόν πάντα υπερβολικά.

Ευχαριστώ για το σχόλιο, έχω εντοπίσει αυτό που λες , δυστυχώς, πολλές φορές ξεχνάω να χρησιμοποιήσω την γκρι Κάρτα.

Στο ψάξιμο είμαι μονίμως... αυτή την περίοδο προτιμώ τους ζεστούς τόνους...

Πάντως στην συγκεκριμένη φώτο έδωσα saturation +30 όπως έλεγε στο tutorial, οπότε τα κόκκινα ξέφυγαν....

ps Να χαίρεστε τον μπέμπη:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.