Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Τελικά όντως ρητορική ερώτηση. Δεν άντεξα και πολλές ώρες και είναι ήδη κουμπωμένος :D

psycho ftw!

Voudas περιμενω ε:shifty:

δεν έχω κ πολλές του νησιού... μόνο άσχετες...

πάρε έστω την παραλία του πλατυ γυαλού... (κ έναν ninja που αχνοφαίνεται αν προσέξεις καλά)

44a37dab059f76.jpg

δίπλα στο μόλο... (sol tm)

44a37d857cba40.jpg

επί χάρτου...(sol tm)

44a37d857a2254.jpg

φεύγοντας...

44a37d85805647.jpg

44a37d8582e67f.jpg

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Τελικά όντως ρητορική ερώτηση. Δεν άντεξα και πολλές ώρες και είναι ήδη κουμπωμένος :D

http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/DSC_1748.jpg

καλορίζικος..πόσο πήγε το μαλλί;

και τώρα έρχεται να τεθεί το εξής ερώτημα: αξίζει να δώσει κανείς τόσα λεφτά για ένα φακό τον οποίο θα χρησιμοποιήσει μετρημένες (copyright dubber, NTG κλπ :p ) φορές;

Μάλλον ο Ζαννής αναφέρεται σε "εκείνες τις 3 φωτογραφίες στις 1000" :p Όπως και να έχει, καλοδούλευτος, και αναμένω δείγματα (και ουχί δήγματα :p), κυρίως με το τι προσφέρει το vr στα 200mm :) [εάν και εφόσον μπορείς πάντα]

Με τη διαφορά ότι όταν τα αναφέρουμε αυτά τα λέμε σε κάποιους που ψάχνουν να πάρουν 1ο-2ο φακό και κοιτάνε σε λάθος κατεύθυνση.

TO VR κάνει αυτό για το οποίο έχει φτιαχτεί. Δίνει σταθερές φωτογραφίες σε χαμηλούς χρόνους αν και γενικά είναι μια μπούρδα και μισή και θα ξεχαστεί στο off.

110mm - 1/10sec

http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/DSC_6869.jpg

Με τη διαφορά ότι όταν τα αναφέρουμε αυτά τα λέμε σε κάποιους που ψάχνουν να πάρουν 1ο-2ο φακό και κοιτάνε σε λάθος κατεύθυνση.

Για πρώτο φακό συμφωνώ μαζί σου, εφόσον δεν είναι για αθλητικό ρεπορτάζ, ή τπτ εξειδικευμένο, δεν κάνει ο 70-200. Αλλά για δεύτερος; why not?

TO VR κάνει αυτό για το οποίο έχει φτιαχτεί.

προφανώς. Δεν είμαι τόσο χαζός :p

αν και γενικά είναι μια μπούρδα και μισή και θα ξεχαστεί στο off.

Γιατί είναι μπούρδα; λάθος υλοποίηση (τουλάχιστον όσον αφορά στις επιθυμίες σου), δε λειτουργεί σωστά ή κάτι άλλο;

Εδώ, πάντως, δείχνει (μου μοιάζει) ότι κάνει σωστά τη δουλειά του

Είναι μπούρδα γιατί μόνο ο projector μου είναι τόσο ακίνητος. In real life δεν έχει χρήση. Χώρια που σε ζαλίζει αν το χρησιμοποιείς πολλή ώρα.

Σαν υλοποίηση τί άλλο θα μπορούσε να γίνει όταν ένας φακός σου δίνει σταθερή φωτογραφία στο 1/10sec? Προφανώς δεν παίζει να γίνεται κάτι καλύτερο. Τουλάχιστον το έτος που τρέχουμε.

Για πρώτο φακό συμφωνώ μαζί σου, εφόσον δεν είναι για αθλητικό ρεπορτάζ, ή τπτ εξειδικευμένο, δεν κάνει ο 70-200. Αλλά για δεύτερος; why not?

Αν ξέρει τί τον θέλει και γιατί τον αγοράζει, ναι και για 1ος μια χαρά είναι και ο 70-200 και ο 800 και ο 1500mm

η αλήθεια είναι ότι καλύφθηκα...και όντως μιλούσα για εκείνες τις 3 στις 1000. αν πιστεύεις ότι άξιζε η επένδυση σου για αυτό το σκοπό τότε έκανες την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσες :T:

o sigma τι θα απογίνει ; :)

η αλήθεια είναι ότι καλύφθηκα...και όντως μιλούσα για εκείνες τις 3 στις 1000. αν πιστεύεις ότι άξιζε η επένδυση σου για αυτό το σκοπό τότε έκανες την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσες :T:

o sigma τι θα απογίνει ; :)

Μιας και καλοκαίριασε και οι βαπτίσεις και οι γάμοι όλο και πληθαίνουν, δεν είναι μόνο 3 οι φωτογραφίες, είναι περισσότερες κι έτσι θα τα βγάλει τα λεφτά του που λένε.

O Sigma φαντάζομαι θα ξαναπουληθεί ως καινούριος από το κατάστημα μιας κι έτσι κι αλλιώς καινούριος ήταν. Δεν είχε βγάλει 20 φωτογραφίες.

dsc0126v.th.jpg

dsc0116l.th.jpg

dsc0124aux.th.jpg

α ρε Ελλαδαρα! οσο σε γυρναω μεθαω:jump1:

απο Παργα! εχω και κατι αλλες οταν ανεβηκαμε το ποταμι (Αχεροντα)...θα τις διαλεξω και θα ανεβασω! μαγευτικα τοπια ολα!

Μαν η δευτερη πολυ ωραια.....μηπως μπορεις να μου την στειλεις full size...?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.