Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Toυ esdee είναι?

Άλλη συμβουλή είναι να σταματήσεις να χρησιμοποιείς το onboard φλας ώστε να αποφεύγονται ανεπιθύμητες σκιές.

Eίδαμε και πάθαμε να μάθει ο hayas ...μην αρχίσεις εσύ!:p

(με τον συγκεκριμένο φακό θα έμενα στα 100mm περίπου (90-130mm) με f8.)

Tα 200mm θα σου προσφέρουν ακόμα μικρότερο βάθος πεδίου το οποίο ή θα πρέπει να ανέβεις σε διάφραγμα ή να ξεσκιστείς σε cropparisma.Συν από ό,τι είδα αποφεύγεις και τις χρωματικές εκτροπές που έχει οπουδήποτε αλλού.

Δεν φαίνονται παντού αλλά αν πετύχεις την περίπτωση όπως ο σάκης στο βενζινάδικο τότε θα είναι άκρως ενοχλητικό.

Ναι :hehe:

Μακάρι να είχα man διαφορετικό flash - έχει τεράστια διαφορά. Αλλά μιας και δεν έχω τώρα, παίζω με το default - αν και στα "studiακά" το βγάζω τελείως, τις προτιμώ σκέτες με το φωτισμό.

Θα παω να κάνω καμιά δοκιμή ακόμα στο μπαλκόνι όταν βρω λίγο χρόνο :D

Ναι :hehe:

Μακάρι να είχα man διαφορετικό flash - έχει τεράστια διαφορά. Αλλά μιας και δεν έχω τώρα, παίζω με το default - αν και στα "studiακά" το βγάζω τελείως, τις προτιμώ σκέτες με το φωτισμό.

Θα παω να κάνω καμιά δοκιμή ακόμα στο μπαλκόνι όταν βρω λίγο χρόνο :D

παρε το sb600 απο τον hayabusa να παρει αυτος το sb800 που τον τρωει :p

παντως ενα θα σου πω.μην ακους τον angel...κολλημενος canonakias :hehe:

http://i330.photobucket.com/albums/l430/performergr/d60/DSC_0003.jpg

το ξερω οτι το τζαμι ειναι ενοχλιτικο αλλα δεν ειχα το τριποδο μαζι και ετσι αναγκαστηκα να τη στιριξω σε πεζουλι.τοποθεσια βεργα καλαματας

ναι αυτο προσεξες εσυ....το οτι υπαρχει panning σε ενα αμαξι χωρις οδηγο που φαινεται να τρεχει με 200χμ/ω δε το προσεξες ;:hehe:

παιζοντας με το φλας :p

DSC_0934.jpg

performer : βλεπω πολυ βρωμια στον αισθητηρα σου...(οχι πως ειναι καθαρος ο δικος μου..αλλα κανει μπαμ σε σενα)

Ψάρεψα κι εγώ κάτι. Βγήκε λίγο μεγάλο και μαλλιαρό αλλά τρώγεται :)

http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/for%20forums/DSC_6553_New-_life.jpg

απλα respect!!!

ποσα παιρνεις την ωρα για μαθημα στο PS;

ενδιαφερομαι:p

Ψάρεψα κι εγώ κάτι. Βγήκε λίγο μεγάλο και μαλλιαρό αλλά τρώγεται :)

http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/for%20forums/DSC_6553_New-_life.jpg

Ρε απατεώνα ήταν που δεν θα το έβγαζες :hehe:

Να σου ζήσει και πάλι ρε, για την φωτογραφία τι να πω, πούλα την κιόλας :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.