Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Άλλο το color balance και άλλο το white balance. Νομίζω wb σε jpeg δε γίνεται να αλλάξεις.

μπορεις

και μεσω lightroom και μεσω photoshop.απλως επιλεγεις το σταγονομετρο για grey χρωμα

Focal Length = 53mm

Exposure Time = 1/50"

;)

Συν ότι κάτι παίζει με το resize που κάνω (ή που κάνει το photobucket). Στο αρχικό αρχείο (πριν το resize), στον υπολογιστή μου, φαίνεται αρκετά καθαρότερη

Τέλος, ναι, στα ΚΤΕΛ είναι

δηλαδη ; :p

ότι είχα αργό κλείστρο για την εστιακή απόσταση που ήμουν :)

Εδώ ήθελα τουλάχιστον 1/80", αλλά δεν είχα χρόνο για δεύτερη φωτογραφία με άλλες ρυθμίσεις.

Και επειδή δε μου έμοιαζε κακή φωτογραφία, την ανέβασα

αλλο λεω.εδω και σε 1/400 που ειχε βγαλει ενα τοπιο και σε 1/50 που τραβηξε αυτη παλι θολες μου φαινονται.

και μη μου πειτε οτι 1/50 δεν ειναι αρκετο για σωστη φωτογραφια ;

εδω βγαζουμε μη κουνημενες και σε 1/15

εξαρτάται από τα χιλιοστά που δουλεύεις. περισσοτερα mm χρειάζονται μεγαλύτερη ταχύτητα.

Δοκιμασε να τραβηξεις με 1/15 στα 18mm και με τον ιδιο χρονο στα 55 (η πιο πανω με τον αλλο φακο σου) και θα δεις την διαφορα μονος σου.

εξαρτάται από τα χιλιοστά που δουλεύεις. περισσοτερα mm χρειάζονται μεγαλύτερη ταχύτητα.

Δοκιμασε να τραβηξεις με 1/15 στα 18mm και με τον ιδιο χρονο στα 55 (η πιο πανω με τον αλλο φακο σου) και θα δεις την διαφορα μονος σου.

λες να μην έχει δοκιμάσει ρε haya?

οριακά είναι πάντως σε ρύθμιση, συνήθως 1/mm+ αρκεί αλλά μπορεί να μην ήταν προσεκτικός κ στην lcd να του φάνηκε οκ...

πάντως ο gomar σα γενική διαπίστωση το είπε για τις φώτο του κ όχι για τα τεχνικά της συγκεκριμένης IMO

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.