Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

τι να σου πω..πηγαινω καθε φορα και με διαφορετικη γυναικα :hehe:

περα απο την πλακα.

ναι να πας μια φορα , αξιζει να δωσεις 14Ε εισοδος + τα εξοδα που θα χαλασεις μεσα ναι.κοντα στο 20αρικο.(Α ξεχασα , βαλε βενζινη και διοδια απο Αττικη οδο 2 φορες.πηγαινε ελα)

Δεστο σαν εκδρομη και μονο ετσι.

αλλα ενταξει τα ζωα ειναι με τις ωρες του..καλυτερα πιστευω απογευματακι που δε θα ζεσταινονται και τοσο και δε θα ειναι κρυμενα.Πχ το λευκο λιονταρι οσες φορες εχω παει (2:P) ειναι παντα ταυλιασμενο κατω:p

Μη πολυλογω , ναι πηγαινε :p

Τα σπάει το λιοντάρι, κοιμάται 20 ώρες την ημέρα κυριολεκτικά.

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

/

ζητάνε γυναίκα στην είσοδο?:mamba:

:rofl::rofl:

VIL ποιοι αλλοι βρε:bigsmile:ενας ηταν και ενας εγω 2,παντως η φοτο ειναι απειραχτη με τον τροπο που ενοεις;)

PS: Περιμενα τον NTG να μου βαλει ουρανο αλλα δεν βλεπω να εχει ορεξη:bigsmile:

με τον sigma εισαι ; δε μου φαινεται καθολου μα καθολου οξυς

το πλακωσες στο NR?

Με το σίγμα ήμουν, ναι. Για το θέμα του sharpness, τώρα που το λες έτσι δείχνει, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει (λάθος εστίαση ίσως? - για δώστε τα φώτα οι παλιότεροι/εμπειρότεροι).

Η παρακάτω φωτογραφία είναι remake μιας παλιάς still life που είχα τραβηξεί, αλλα το composition μου φένεται πολύ ευθυγραμμισμένο, πως θα προτείνατε να τη τραβήξω;

Τήν είχα προσέξει,την βρίσκω πολύ έξυπνη:yes4:

Μου αρέσει και έτσι όπως είναι,ίσως εαν έβαζες το μεγάλο πούπουλο στο αριστερό τσοφλι να κρέμεται το μισό έξω,καί να ευθυγράμιζες τα υπόλοιπα πρός μιά κατέυθηνση;

Ερώτηση :

Με αφορμή την φωτογραφία του grgkopana, την οποία την βρίσκω παρα πολυ καλή, πως μπορούμε να ''δημιουργήσουμε'' αυτόν το φωτισμό σε συνδυασμό με μαύρο backround ?

Γίνεται με κάποια τεχνική-ρύθμιση ή απλά με χρήση photoshop πχ?

Η παρακάτω φωτογραφία είναι remake μιας παλιάς still life που είχα τραβηξεί, αλλα το composition μου φένεται πολύ ευθυγραμμισμένο, πως θα προτείνατε να τη τραβήξω;

Εάν βάλεις ένα κοτοπουλάκι πάει καρφί για διαφήμιση.

Είναι πολύ καλή θέλει νομίζω περισσότερο φωτισμό στα θέμα.

το φωτοσοπ στη φωτογραφία δεν είναι παραπάνω αποτι θα μπορούσες να κάνεις σε ένα σκοτεινό θάλαμο, τώρα όσο για το setup της φωτογραφίας ειναι ενα τραπέζι μαύρο με ένα μαύρο πανί απο πίσω(συγκεκριμένα μια λεπτή μαύρη μάλλινη κουβέρτα), έχω δύο φωτισμούς έναν ελαφρώς μπροστά και 45 μοίρες απο το αντικείμενο το οποιό ανακλάται απο ενα λευκό χαρτόνι πάνω δεξια απο το αντικείμενο (500w είναι αυτό το φώς) και ενα απο τα δεξιά για να κόβει τις σκιές που δηιμουργούνται 180w και η υφή της κουβέρτας χάνεται μόλις υψώσεις λίγο τα μαύρα της φωτογραφίας (δηλαδή τα σκοτεινά τα κάνει πιο σκοτεινά είτε απο τα curves είτε απο τα levels είτε όπως αλλιώς θες)

ο αλλος ο γνωστος τι απεγινε???

(ωραια αυτη...θα επιμεληθω του θεματος)

edit...

http://img4.imageshack.us/img4/1893/82511295.jpg

εδιτ#2

Επειδη το imageshack περναει περιεργη περιοδο ...την βαζω και σαν attachment.

post-699-1416073970,9192_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.