Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Αυτο που την κανει να φωναζει ΚΡΑ απο μακρυα οτι προερχεται απο καλο φακο, κατα τη γνωμη μου ειναι το αστερι στα φαναρια.

Τίγκα στο αστέρι, και είναι με τον 18-55 της Canon :p

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Τίγκα στο αστέρι, και είναι με τον 18-55 της Canon :p

Αποκλειεται zoom φακος με μεγιστο διαφραγμα 1.6

Ευχαριστω αλλα......ειναι με τον 50ρι της νικον :p

Το 'ξερα!!! Αλλα ποιον εχεις τον 50mm/1.4 η τον 50mm/1.8; MF η AF;

ότι να'ναι είμαι... έψαχνα και πόση ώρα για να βρω τη φωτογραφία στην οποία αναφέρεται το παραπάνω ξεκάρφωτο (φαινομενικά :p) post. Για την παρακάτω μίλαγα

http://www.deviantart.com/download/72852037/Fraumunsster_by_night_by_deninho.jpg

^ Δεν ειναι κακο! Αιτιολογησε μας τωρα γιατι εσυ εχεις 6 ακτινες σε καθε αστερι και ο CmoS εχει 14.

EDIT: Και αν μπορεις πες μας γιατι οι δικες σου ακτινες ειναι διπλες, δηλαδη 12, αλλα φαινονται 6.

πως σου φανηκε ο sigma ? σε οξυτητα λεω

Τώρα το είδα αυτό. Για τη δουλειά που τον χρησιμοποίησα, όχι ιδιαίτερα οξύς. Για τη δουλειά για την οποία τον αγόρασα (λίγο απ'όλα), θεωρώ ότι μου δίνει εκπληκτικές φωτογραφίες (ιδιαίτερα αν λάβεις υπ'όψιν την τιμή που τον αγόρασα - 315€. Τώρα κάνει κάτι λιγότερο)

Τώρα το είδα αυτό. Για τη δουλειά που τον χρησιμοποίησα, όχι ιδιαίτερα οξύς. Για τη δουλειά για την οποία τον αγόρασα (λίγο απ'όλα), θεωρώ ότι μου δίνει εκπληκτικές φωτογραφίες (ιδιαίτερα αν λάβεις υπ'όψιν την τιμή που τον αγόρασα - 315€. Τώρα κάνει κάτι λιγότερο)

καλα εχεις κ canon εσυ :hehe:

Κανε μου μια χαρη

ανεβασε μια στα 17 και μια το ιδιο θεμα στα 70 χωρις να επεξεργαστεις καθολου

@goku : απο τις 3 , η τελευταια μου εκανε μια αισθηση οτι μαρεσει καπως.αλλα σε μεγαλη δε μαρεσει τοσο , οσο σε thumbnail

ie7a57760qylcnnyz0ue_thumb.jpg

v019w0rgvs823pyhgygw_thumb.jpg

~350μ μακριά από τον οβελίσκο, και ~700μ από τα δέντρα στο παρασκήνιο. Στην πρώτη η μηχανή είναι κάθετα τοποθετημένη, ενώ στη δευτερη οριζόντια. η μόνη επεξεργασία είναι το auto στο raw editor του ps (για να δείξουν τα χρώματα μπρε :p)

@goku : απο τις 3 , η τελευταια μου εκανε μια αισθηση οτι μαρεσει καπως.αλλα σε μεγαλη δε μαρεσει τοσο , οσο σε thumbnail

ναι...βασικα την 1η την εβαλα για να δειξω το τραγικο καψιμο οταν η φωτομετρηση ειναι στο auto και την 2η ετσι για λιγο φουτουριστικο touch!:blink:

Επειδη συνηθως μου το ζηταει η φωτογραφια να την πειραξω..εδω δε βγηκε καλο το αποτελεσμα.

Θαυμα δε το λες ουτε για αστειο...

http://img257.imageshack.us/img257/6541/dsc0543q1copy.jpg

θα κανω μια προσπαθεια αυριο με edit εδω παλι αν και με αυτην δεν περιμενω θαυματα εκτος αν οργιασω πανω της:p

Βάλε τις δίπλα δίπλα για να δεις και να δούμε την διαφορά και το θαύμα (γιατί το έκανες) εάν μπορείς και λίίίγο περισσότερο μόνο μην την χαλάσεις (ξέρεις εσύ):magic::)

Το λέει στη φωτογραφία, Matrix είναι και έχει κάνει σωστή φωτομέτρηση.

οπως τα λες!

εχω μαλωσει εδω και πολυ καιρο με τα exif..

To "σωστη" σηκωνει τρελλη κουβεντα.

Παντως αν οι μηχανες καναν σωστη φωτομετρηση δεν μας 8α διναν το Ev ανα χειρας.

εδω θα συμφωνησω εκ πειρας! στην συγκεκριμενη φωτο, η φωτομετρηση εδωσε 2 stops υπερεκθεση (μερικοι θα λεγαν και 3)! σε αλλες φωτο με παρομοιες εκθεσεις/συνθηκες βαζω "χειροκινητα" EV -0,7 ακομα και -1.0...

@CmoS: αψογη η τελευταια σου φωτο, μπαινει στα favorites μου!

@Sakis: απο που?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.