Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Δύο απόπειρες για μακροφωτογράφιση με τον σίγμα 17-70 (1:2,3 @70mm)

dkwp585aojjf8sqwvuce_thumb.jpg

Model = Canon EOS 400D DIGITAL

Exposure Time = 1/160"

F Number = F8

Exposure Program = Aperture priority

ISO Speed Ratings = 200

Focal Length = 70mm

ct65rfvgqx7u5ti1eoqu_thumb.jpg

Model = Canon EOS 400D DIGITAL

Exposure Time = 1/400"

F Number = F8

Exposure Program = Aperture priority

ISO Speed Ratings = 200

Focal Length = 70mm

//Οι φωτογραφίες δεν μπαίνουν στο θέμα με τα μάκρο, γιατί αφενός δεν είναι μάκρο (είναι απόπειρα), αφετέρου είναι πειραματισμοί

//Τελικά, χωρίς τον κατάλληλο φακό, και την κατάλληλη εμπειρία βασικότερα, το να φωτογραφίζεις μαμούνια 4-6mm είναι τρελό πακέτο :p

//Κριτική απαραίτητη (δυστυχώς δεν είναι εύκολο να ξαναπάω να φωτογραφίσω μαμούνια, τουλάστιχον όχι σύντομα :hm:)

Να καταφέρω τι ακριβώς εννοείς ?:nerd:

Είναι τουλάχιστον κουνημένες,

ο φακός είναι αρκετά βρόμικος (δες την 3)

η 2 είναι τραβηγμένη με προβολέα κόντρα.

Αυτά τα λίγα από εμένα.;)

Είναι τουλάχιστον κουνημένες,

ο φακός είναι αρκετά βρόμικος (δες την 3)

η 2 είναι τραβηγμένη με προβολέα κόντρα.

Αυτά τα λίγα από εμένα.;)

Καθαρός είναι απλά ψιλο-έβρεχε και κόντρα άνεμο με σκουπιδάκια.

Η 2η δεν είχε κόντρα προβολέα αλλά επιλογή της φωτογραφικής μηχανής,με βάση οτι "φωτογραφία σε τοπείο με χαμηλό φωτισμό".

Δεν είμαι κανένας επαγγελματίας με τις εικόνες,αλλά μου αρέσει να βγάζω που και που.:hehe::jester:

Καθαρός είναι απλά ψιλο-έβρεχε και κόντρα άνεμο με σκουπιδάκια.

Η 2η δεν είχε κόντρα προβολέα αλλά επιλογή της φωτογραφικής μηχανής,με βάση οτι "φωτογραφία σε τοπείο με χαμηλό φωτισμό".

Δεν είμαι κανένας επαγγελματίας με τις εικόνες,αλλά μου αρέσει να βγάζω που και που.:hehe::jester:

Και πολύ καλά κάνεις που σου αρέσει να βγάζεις φωτο που και που.

Εάν παρατηρήσεις στην 2 φωτό η σκιά (από τον προβολέα) του πεύκου δείχνει στην κατεύθυνσή που ήσουν εσύ, άρα τον είχες κόντρα.

Θέλει προσοχή αλλά και λίγο διάβασμα για να έχεις καλά αποτελέσματα. Συνέχισε:)

Και πολύ καλά κάνεις που σου αρέσει να βγάζεις φωτο που και που.

Εάν παρατηρήσεις στην 2 φωτό η σκιά (από τον προβολέα) του πεύκου δείχνει στην κατεύθυνσή που ήσουν εσύ, άρα τον είχες κόντρα.

Θέλει προσοχή αλλά και λίγο διάβασμα για να έχεις καλά αποτελέσματα. Συνέχισε:)

είναι ωραίο να βγάζεις φώτο μικρά και απλά ασήμαντα πράγματα έως και μοναδικό.

Αυτό που λες για την σκιά του πεύκου που την έχω μπροστά μου την σκιά επειδή είναι ποιο πίσω το δέντρο αλλάζει την φωτογραφία ?Το πόσο ωραία φαίνεται ?:fist:

Άσε πολύ διάβασμα ρίχνω τώρα τελευταία γενικά μην ρίξω και για αυτό πάει θα τρέχω σε νοσοκομεία μετά.:triniti:

Το μπουκαλάκι της absolut είναι πιο ωραίο άμα βγάλεις αυτο το σπαστικό φορεματάκι που του φοράνε :p

XAXA το συγκεκριμένο το πήρα μόνο και μόνο για το κόκκινο φόρεμα του ! Απο μέσα το άδειασα εδώ και καιρό.:hang2:

Αυτο που την κανει να φωναζει ΚΡΑ απο μακρυα οτι προερχεται απο καλο φακο, κατα τη γνωμη μου ειναι το αστερι στα φαναρια. Τα metadata ερχονται να επιβεβαιωσουν την υποψια μου 50mm/1.6 με διαφραγμα 5. Μραβο σωστη φωτο τεχνικα. Για πες τωρα και μηχανη-φακος.

ΝTG Κάνε το θαύμα σου και εδώ

Επειδη συνηθως μου το ζηταει η φωτογραφια να την πειραξω..εδω δε βγηκε καλο το αποτελεσμα.

Θαυμα δε το λες ουτε για αστειο...

http://img257.imageshack.us/img257/6541/dsc0543q1copy.jpg

θα κανω μια προσπαθεια αυριο με edit εδω παλι αν και με αυτην δεν περιμενω θαυματα εκτος αν οργιασω πανω της:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.