Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

παραλλαγη της β...

αλλο ειχα στο μυαλο μου ,δε μου βγηκε αλλα μιας και την παλεψα..

(θελει καθαρισμα ο φακος σου.Αν εχεις dslr ..δοκιμασε να καθαρισεις και τον αισθητηρα.)

post-699-1416073949,909_thumb.jpg

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
πράσσειν άλογα. πράσσειν εκ του πράττειν, και άλογα από το "α" στερητικό και τη λογική. Δηλαδή να πράττεις μη λογικά :)

Μετά το μικρό μάθημα ελληνικών, να μπω στο θέμα μας ξανά, και να πω ότι είδα 3 σελίδες με 40 ποστ η κάθε μία, με πολύ ωραίες φωτογραφίες, και πολύ καλές προσπάθειες.

Από αύριο θα ρίξω ορισμένες κλεφτές ματιές στα 6gb (τα ~3gb είναι από τους εσωτερικούς χώρους του καινούριου σπιτιού, οπότε μην αναρωτιέστε τι φωτογράφιζα και γέμισα 6gb :p) που τράβηξα στις 10 μέρες που ήμουν στην πατρίδα και θα ανεβάσω κι εγώ μερικές :)

FAIL:p

Πολύ όμορφη man, θέλω και full size :D

Ευχαριστώ :) Ορίστε και η φωτογραφία σε πλήρες μέγεθος :D

πολύ καλή Διονύση. θα ήθελα να την δω και σε ΗDR ;)

Για την ακρίβεια είναι pseudo HDR ;)

Όμορφη:T:

Σε ευχαριστώ πολύ :)

Δεν το έγραψες αναλυτικά, και τα παιδιά μπορεί να είχαν απορίες :p

new toy in da house :)

DSC_4776.jpg?t=1240933025

(και δεν μιλάω για το βιολί βέβαια :p)

Kάνει καλή δουλιτσα, αλλά θελει πολύ προσοχή ο φωτισμός...στην παραπάνω είναι fail με την φλασια που φαίνεται ;) (αλλά τα χρώματα αποδίδονται πραγματικά σωστά)

δε ξέρω τι είδες στα τεστ σου αλλά μου φαίνεται πιο λογικό να ρυθμίσεις τη μηχανή για να βγάζεις σωστά το θέμα σου, όχι για να μη βγάλεις λάθος το άχρηστο bg, το οποίο είναι πανεύκολο να cropάρεις λόγω contrast κ ομοιομορφίας...:hang2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.