Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Εγώ το έριξα, γενικά είναι καλή. Ίσως με το focus στους κλέφτες να έχανε τη μαγεία που έχει ήδη, αλλά το θέμα είναι να το έκανες επίτηδες και όχι κατά λάθος :p

Για τα έντομα ουδέν σχόλιον, να πας στο NG να τα δουν.

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

@Melkon: πιάσε θέμα πρώτα, να μάθεις κάδρο, φωτισμό, χρώμα και εστίαση και τα λέμε :)

Πχ σε αυτήν πέραν του ότι είναι κάτι αδιάφορο κλασικό λάθος είναι το περβάζι από το πάνω μπαλκόνι ;)

Το ξέρω απλώς είχα περιέργεια να δω πως θα σχολιάσετε:magic:

Εξάλλου τη μηχανή στοίχημα να την έχω δουλέψει 1 ώρα συνολικά. Έχει φοβερές δυνατότητες αλλά και πολύ κόπο μέχρι να μπορώ να πω πως την έχω "μάθει". Με λίγα λόγια θα πέσει πολύ διάβασμα τις επόμενες μέρες!

Αναλογα τι θες να κανεις αν θες να πιασεις την κινηση του αστεριου θες μεγαλο χρονο εκθεσης.Ενω αν θες απλα να τα βγαλεις ακινητα θες μεγαλη ταχυτητα κλειστρου. Οποτε στην 1η περιπτωση χαμηλονεις iso και δινεις μια μεσαια τιμη στο f ενω στην 2η περιπτωση ανεβαζεις iso και χαμηλωνεις f.

να βγάλει μερικές πριν το φαινόμενο και να δει αν γράφουν τα άστρα.

μετα κλείνει΄λίγο το f και μεγαλώνει το χρόνο έκθεσης

αν και απο καράβι με τον κυματισμό ή την ταχύτητα πλεύσης

δεν θα βγ'αλει τίποτα

ούτε τα σταθερά αστέρια πιστεύω

Παίδες κάποτε θυμάμαι κάποιος είχε ποστάρει ένα pdf που ήταν ένα 101 για την φωτογραφία. Μήπως το θυμάται κάνεις και αν ναι που είναι γιατί δεν μπορώ να το βρω. Thanks In Advance:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.