Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

[quote=DarkSaga;1062612980iso τεράστιο ενώ θα φανταζόμουνα πως θέλεις αθόρυβο setup

και τόσο κλειστό διάφραγμα???

εδώ με 22 κ βλέπεις τί βάθος πεδίου έχει... και από τόσο κοντά υποθέτω του έλειπε φως...

i dont care about the object

αλλά δεν εξηγείς γιατί έβαλες τόσο ακραίες ρυθμίσεις?

iso τεράστιο ενώ θα φανταζόμουνα πως θέλεις αθόρυβο setup

και τόσο κλειστό διάφραγμα???

ISO εβαλα γιατι το αντικειμενο φωτιζοταν υπο γωνια 45 περιπου μοιρων απο ενα φακουδακι LED τσεπης. Αρα δεν ειχα πολυ φως, η μηχανη κρατημενη στο χερι, οποτε υψηλο ISO για να εχω ικανοποιητικη ταχυτητα και να μην μου κουνηθει. Επισης δεν με χαλαγε λιγο θορυβος, δινει λιγο σουρεαλ νοτα στο θεμα.

Το διαφραγμα σε μπερδευει. Στο φακο εβαλα 5.6, στο οποιο ο MAKRO NIKKOR αποδιδει τα μεγιστα σε ευκρινεια. Αλλα λογω του 1:1 reproduction, αυτο πεφτει 2 στοπ και γινεται 11. Επισης ο διπλασιαστης ριχνει αλλα 2 στοπ, οποτε γινεται 22. Αμα ηθελα εβαζα το φακο στο 32, οποτε θα γινοταν 128, αλλα δεν ηθελα να εχω πολυ βαθος πεδιου, ουτε το φως εφτανε για τοσο κλειστο διαφραγμα, ουτε ο φακος ειναι ευκρινης στο 32.

@Άγγελε πολύ όμορφη,και ζωντανή όπως πάντα:bigsmile:

@goku μου αρέσει η ιδέα του κάδρου τις πρώτης.

@SirDiman Μπράβο σε εσένα μπράβο καί στήν G10, μου αρέσει πολύ η φώτο,πές μου οτι είναι και από χέρι να ρίξω τούς τεμενάδες μου:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.