Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, δεν ευελπιστώ να τραβήξω εκπληκτικές φωτογραφίες, ο λόγος που την πήρα ηταν επειδή ηταν πραγματικά ευκαιρία... Τωρα, αν με λιγο διαβασμα κατσει κατι καλό, ευπρόσδεκτο. Το μόνο βέβαιο ειναι οτι εχω καλούς δασκάλους εδω μέσα...

@haya Με τον 18-55 σαν κιτ. Ο άλλος θα έρθει με άλλο καράβι :p

Μπορούν να επωφεληθούν και άλλοι από τέτοιες "ευκαιρίες"; Τώρα ξεκινάω να διαβάζω ένα free οδηγό που έχουν ποστάρει τα παιδιά εδώ μέσα και εχοντας 4 χρόνια μια olymbus 5060 αρχίζω να βλέπω περιορισμούς και ελαττώματα που αρχικά δεν με ένοιαζαν...

H πρώτη με τη μαρίνα είναι πάρα πολύ καλή man.

Και ίσως είναι πολύ δύσκολη για να πετύχει αφού είναι πρακτικά αδύνατο να πετύχεις το νερό στις ίδιες αντανακλάσεις. Μήπως την έκανες όλη από μία source?

Πάμε HDR Photos thread :D

@performer: δεν είναι πανάκεια το hdr :)

Δεν σ'έπιασα;

Πάμε HDR Photos thread :D

ναι :D

edit: το λέω γιατί νομίζω πως το HDR σε μια φωτογραφία με τράπουλα όπως η παραπάνω δεν έχει νόημα. καλά κάνει βέβαια και πειραματίζεται το παιδί, απλά νομίζω πως δεν είναι για όλες τις περιπτώσεις :)

Συμφωνώ με το Haya... η φωτογραφία με τα τραπουλόχαρτα, δεν υπήρχε λόγος να γίνει HDR. Δεν έδωσε κάτι παραπάνω, απ'ότι αν την πείραζε λίγο μέσα από το raw converter, ή στο photoshop

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.