Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

όχι κ φαίνεται...nooba:hehe: (πέρα από την πλάκα έχει πολύ μικρή παραμόρφωση, αν εξαιρέσεις τα άκρα)

ξέρεις ότι δεν ανεβάζω Pics γτ δε θεωρώ ότι βγάζω, ακόμα διαβάζω κ τεστάρω, αλλά πραγματικά το έκανα για να αλλάξει το θέμα... χάνεται το νόημα με όλη τη φαγωμάρα κ χαλάει το κλίμα...

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Έχω κι εγώ το Sigma 12-24 κάπου ξεχασμένο μέσα στην τσάντα με τον εξοπλισμό. εν τέλει δεν με ενθουσίασε το εύρος του, νομίζω με έναν 17-κάτι το 95% των περιπτώσεων καλύπτεται για wide.

Το μάτι μου περιέργως προσπέρασε το sigma και μέχρι να το καταλάβω νόμιζα ότι ήταν ο NIKON 14-24/2.8 και πήγα να πάθω 2 εγκεφαλικά και μια ανακοπή!!! LOL

Πολύ μ' αρέσει η δεύτερή σου, η νυχτερινή.

επειδη δε καταλαβα , γιατι να παθεις 2 εγκεφαλικα ; Τι περιμενες ;(ρωταω επειδη δε ξερω)

Κώστα επίσης αν θεωρήσουμε έγκυρες τις μετρήσεις (χωρίς να έχουμε λόγο να μην) από photozone.de φαίνεται να μην υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για f-stops πάνω από το f8. Όλοι οι wide (nikon,sigma,tokina) δείχνουν να πέφτουν σε οξύτητα από f8 και μετά (11,13..).

Έτσι κι αλλιώς super duper βάθος πεδίου θα έχεις λογικά και με το 8 αφού και μακρυά είσαι και wide.

επειδη δε καταλαβα , γιατι να παθεις 2 εγκεφαλικα ; Τι περιμενες ;(ρωταω επειδη δε ξερω)

Ο συγκεκριμένος φακός είναι αρκετά ακριβός, γύρω στα 1600 ευρώ περίπου και είναι ο πιο οξύς ευρυγώνιος της NIKON και έχω διαβάσει και από όλους τους ευρυγώνιους. Θα θεωρούσα τον εαυτό μου τυχερό αν συναντούσα κάποιον που τον έχει και βγάζαμε μερικές (καμμιά εκατοστή) φωτογραφίες με τη μηχανή μου με αυτό το φακό.

Ο συγκεκριμένος φακός είναι αρκετά ακριβός, γύρω στα 1600 ευρώ περίπου και είναι ο πιο οξύς ευρυγώνιος της NIKON και έχω διαβάσει και από όλους τους ευρυγώνιους. Θα θεωρούσα τον εαυτό μου τυχερό αν συναντούσα κάποιον που τον έχει και βγάζαμε μερικές (καμμιά εκατοστή) φωτογραφίες με τη μηχανή μου με αυτό το φακό.

Και γιαυτο εκανες ετσι ;Σιγα...Παω και παιρνω αυριο 2 :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.