Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

~80€ στο σύνολο. Αλλά αυτό που εννοούσα είναι ότι όταν είναι μέσα στην εγγύηση είναι "σε δέκα με 15 εργάσιμες", τώρα ήταν σε 3 εργάσιμες.

Θα δούμε τι θα πει και για το θέμα η canon, καθώς είναι πολύ σύνηθες το πρόβλημα στο κύκλωμα τροφοδοσίας στις 400D, και κάτι δε μου πάει καλά στην περίπτωση αυτή...

nekrothafti.....στη πρωτη φωτο δε μπορουσες να ειχες πιο ανοιχτο καδρο ;

oxi γιατι ειναι κατευθιαν η θεα απο το παραθυρο μ κ ειναι almost no zoom ειχε νομιζω x1.2 οχι παραπανω....

αλλοστε δν θα φαινοτανε τιποτα το διαφορετικο ισως μερικα ακομα σπιτια μεσα στο χιονακι :p

εννοω οτι ειναι σαν cropped..

πιο πολυ τοπιο.κατι ενα σημειο που να φαινεται σα σημειο αναφορας κατι.πχ ενα μεγαλο σπιτι καπου στα δε3ια.η ενα βουνο στον οριζοντα.Κατι που να εχει πιο ανοιχτο πλανο.Αυτο που βλεπω εγω ειναι σαν απο μια πανοραμικη εκοψες ενα τετραγωνο στη μεση της φωτο.

Σε αυτήν την τελευταία, ο μαύρος όγκος από τη σκεπή, δεν προσθέτει τίποτε, αντίθετα ενοχλεί θα έλεγα. Εαν έβγαλες έτσι τη φωτογραφία ώστε να πετύχεις αυτά τα χρώματα στον ουρανό, απλά δες στο βιβλιαράκι της μηχανής για τις ρυθμίσεις φωτομέτρησης, και όταν έχεις χρόνο παίξει λίγο ώστε να εξοικειωθείς :)

ειχε -8 βαθμους δν ειχα πολυ χρονο δν αντεχα αλλο με ανοιχτο παραθυρο οντως η σκεπη το χαλαει αλλα.... ηταν 6 το πρωι εκανε ελεΐνο κρυο να βγω εξω να την βγαλω απο καλυτερο σημειο τα χρωματα δν τα εχω πετυχει καθολου ε? :( φοτομετρηση εστι ??? /noob mode off

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.