Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Καλά ε, πιστεύω ότι ακόμα και η P80 καλύτερη pic θα έβγαζε :bad:. Δείτε τα περιστέρια δεξιά :bad::sick:

πειραματακια κανω την εβγαλα με 1/2 επρεπε να την κανω με 1/4 η 1/8 κσεχασα οτι κουνιονται τα περιστερια :p

_MG_4324.jpg

χωρίς τη μηχανή, βρήκα ευκαιρία να ξεθάψω τα καλοκαιρινά raws :) Με τόσο μεγάλο ορίζοντα τρομάζεις με το barrel distortion του φακού (17-70 by sigma) :p

εδιτ: Μου βγήκε λίγο πιο έντονη απ'ότι ήθελα. Προφανώς θα είχα λάθος χρωματικό προφίλ στο photoshop :p

Άλλη μια, από την ίδια ημέρα :) (Στο βάθος, Ζάντε)

_MG_4383.jpg

γιατι τόση οικονομία στο shutter speed ;

επειδη τα περιστερια κουνιονται δεν θα επρεπε να ειναι μικρο για να μην σου βγει κουνημενη ? κ να προλαβεις την αποθανατηση ?

κανε μονος σου το πειραμα

κουνα τη καμερα σε σταθερο ρυθμο...ΑΡΓΑ ομως και τραβα με 1/4 με 1/8 και 1/50

στο 1/50 θα βγει λιγοτερο κουνημενη αλλα με λιγοτερο φως..

γιαυτο αν θες βαζεις υψηλο ISO για να κερδισεις σε φως..αλλα ετσι αποκτας και θορυβο.

μια γενικη ιδεα σου λεω τωρα

για συνθηκες μονιμης συνεφιας( βλεπε αγγλια) καλο θα ηταν δηλαδη λιγο πιο ανεβασμενο ιζο ? 250 πχ

πρωτα τεστ απο τα ξημερωματα :D

Kαι εγώ φίλε μου εδώ Αγγλία που είμαι (Hull) δεν έριξα ποτέ το iso κάτω από 400, ειλικρινά η κατάσταση δύσκολα παλεύεται με το ελάχιστο f/3.5 του φακού. Μικρότερη ταχύτητα κλείστρου, τσιμπημένα ISO και ΙS πάντα ενεγοποιημένο, μου επέτρεψαν να βγάλω "καλές" φωτογραφίες. Στα υπόψιν δε ότι η πόλη μου είναι και η 2η πιο ηλιόλουστη στο Ηνωμένο Βασίλειο...

Καλή επιτυχία σου εύχομαι και να ξέρεις ότι ο καλύτερος δάσκαλος είναι ο εαυτός σου!

(Εκτός μερικών περιπτώσεων βέβαια :hang3: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.