Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Καταραμένε Felix, είσαι Πράγα και έχεις λιώσει να με παίρνει τηλέφνο. Κάτσε λίγο ακόμα εκεί και παρατάω έγγυο γυναίκα και σου 'ρχομαι!

Μια φωτό από Πράγα:

phone_booth_resize.jpg

κάνει teleport κάποιος εκεί μέσα?

η μόλις πήραν κεφάλι αθανάτου?

πολυ καλή

@dubber: Πολύ ωραία ρε συ! Κι εμένα η αρχική μ' αρέσει πιο πολύ. Μέχρι και το σπάσιμο στον τοίχο μ' αρέσει! Αν και είναι λίγο καμμένη (ή έτσι νομίζω... τέσπα, καταλαβαίνεις τι εννοώ), μ' αρέσει που γενικά είναι πολύ άσπρη και φωτεινή, και χρώματα υπάρχουν μόνο στην κοπέλα και το κόκκινο του τρένου... Ίσως αν έκανες λίγο πιο έντονα τα χρώματα (κοπέλα + τραίνο) για αντίθεση να έβγαινε καλό αποτέλεσμα. Μια ιδέα είναι, δεν είμαι και πολύ σχετικός με το αντικείμενο.

Γυρνώντας από τη δουλειά θυμήθηκα ότι είχα σταμπάρει μια υπόγεια διάβαση για φωτογραφία. Πάω σπίτι, παίρνω μηχανή, τρίποδα και τα φλας και πάω.

Βγάζω μια δοκιμαστική αφού έχω στήσει το ένα φλας και τον τρίποδα, όλα manual, μηχανή και φλας και μόλις διορθώνω την πέφτουν κάτι τσιγγάνοι με κάτι όργανα κτλ και σκιάχτηκα. Τα μάζεψα και την έκανα με ελαφρά βηματάκια οπότε έμεινα με την δοκιμαστική :)

underground_final.jpg

Η φωτογραφία όμως είναι αυτή, χωρίς τσιγγάνους, θα την έβγαζες διαφορετικά για να αξίζει τελικά?

Μιας και εδώ είναι πιο φλου βασικά και συζητάμε για να μάθουμε.

σαν θεμα εμενα δεν με ελκυει οποτε δεν νομιζω πως θα πηγαινα να την τραβηξω. αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι η τελικη σου φωτο (αν εβγαινε) μαζι με την οποια επεξεργασια της εκανες δεν θα ηταν μια ακομη ομορφη φωτογραφια :)

Βασικά χρειαζόταν ένα 2ο άτομο. Θα το κάνουμε μια μέρα, αξίζει γενικά μια φωτο-βόλτα.

edit: Νίπτω τας χείρας μου, θα αφιερωθώ στις μέλισσες και τις ψόφιες σφήκες! :)

παρε τον gomar ντυστον με παλιορουχα δωστου και μια ρετσινα και βαλτον να κοιμηθει σε καμμια γωνιτσα!Ντυστον και με καμμια εφημεριδα..κατα προτιμηση οχι οικονομικου περιεχομενου...(2 much)

Y.G

Υπο αλλες συνθηκες 8α ερχομουν εγω να τον φωτογραφισω (τετοιο θεαμα:D) αλλα μιας και 8α πατε ουτως η αλλως για φωτογραφιση περισσευω:p

παρε τον gomar ντυστον με παλιορουχα δωστου και μια ρετσινα και βαλτον να κοιμηθει σε καμμια γωνιτσα!Ντυστον και με καμμια εφημεριδα..κατα προτιμηση οχι οικονομικου περιεχομενου...(2 much)

Y.G

Υπο αλλες συνθηκες 8α ερχομουν εγω να τον φωτογραφισω (τετοιο θεαμα:D) αλλα μιας και 8α πατε ουτως η αλλως για φωτογραφιση περισσευω:p

Εγώ λέω να κάτσει στην γωνίτσα αγγαλιά με τον hayabutsa :hehe:

Η φωτογραφία για την οποία μίλαγα πριν, και κοροϊδεύει ο perp :cry: :p

IMG_5715b.jpg

στους καταράκτες του Ρήνου στο Σαφχούζεν (Schaffhausen). Μπόλικη συννεφιά (φαίνεται άλλωστε :p) και 6-7 βαθμούς υπό το μηδέν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.