Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

α. Η φωτογραφία άλλαξε από χθες (ο κύκνος έκανε τη σημαδούρα - το κεφάλι ήταν βουτηγμένο στο νερό) :p

β. Παρ'ότι κι εδώ υπάρχει ο θόρυβος στα ίδια σημεία, θέλει προσπάθεια για να το βρεις, και (προφανώς) δεν ενοχλεί ;)

γ. Στο raw, το καμένο μέρος διορθώνεται, έστω και μερικώς; Αν ναι, γιατί δε δοκιμάζεις να βγάλεις 3-5 jpeg από την ίδια φωτογραφία για να δοκιμάσεις μια HDR? (αν βαριέσαι να το κάνεις εσύ, προτίθεμαι να το κάνω εγώ το βράδυ :))

α.βαριεμαι να δω την αλλη τωρα:p

β.Λογικο ειναι οσο φωτιζεις να αυξανεται και ο θορυβος..σε αυτη μπορεις να πεις οτι δεν εχει θορυβο.Στην αλλη κανει μπαμ.Αλλα σαφως προτιμω την αλλη.

γ.Εγω ξερω οτι το καμμενο ειναι καμμενο και δε μπορεις να επεμβεις..ειτε raw ειτε Jpg.Αντε να παιξεις με highlight αλλα δε διορθωνεις τπτ.Αυτο που εκανε ειναι να τονισει τα μη καμμενα σημεια και γιαυτο φαινεται η διαφορα τοσο εντονη.

Ετσι το βλεπω εγω.

Αλλα ειπαμε.Δε ξερει να βγαζει φωτογραφιες.Πρεπει να του δειξω εγω :p

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Επειδή έχω φρικάρει.

Πόσο % είναι στην μηχανή και πόσο στο skill για να βγουν τέτοιες φώτο; (με μηχανές 150-200 ευρώ τέτοιες δεν έχω βγάλει ποτέ)

Εκτός της τελευταίας μλκίας που είπε ο Gomar, σε όλα τα άλλα έχει δίκιο.

Αυτός ήταν ο λόγος που ανέβασα τη 2η αλλά πρέπει μάλλον να εξηγήσω. Το έξω είναι καμμένο, κοινώς δεν έχει πληροφορία!!! Επίσης ο θόρυβος της πρώτης είναι αποτέλεσμα του boost και όχι της μηχανής. Αυτό κυρίως για σένα deninho μπας και σε φωτίσει ο θεός και δεν ξαναπάς σε Canon :)

Επειδή έχω φρικάρει.

Πόσο % είναι στην μηχανή και πόσο στο skill για να βγουν τέτοιες φώτο; (με μηχανές 150-200 ευρώ τέτοιες δεν έχω βγάλει ποτέ)

l2phile εγω εχω δει και με μηχανες μεχρι 200 ευρω πολυ καλες φωτογραφιες,κατα την γνωμη μου δεν χρειαζεται να εχεις πανακριβη slr για να βγαλεις καποιο καλο αποτελεσμα την δουλεια τους τις κανουν και οι p&s.

Αλλα την κανουν με καποιους περιορισμους! Οσο για το % με αυτα που εχω δει το 6μηνο που ασχολουμαι παει 80% skill και 20% στον εξοπλισμο!

l2phile εγω εχω δει και με μηχανες μεχρι 200 ευρω πολυ καλες φωτογραδιες,κατα την γνωμη μου δεν χρειαζεται να εχεις πανακριβη slr για να βγαλεις καποιο καλο αποτελεσμα την δουλεια τους τις κανουν και οι p&s.

Αλλα την κανουν με καποιους περιορισμους! Οσο για το % με αυτα που εχω δει το 6μηνο που ασχολουμαι παει 80% skill και 20% στον εξοπλισμο!

Όποτε διάβασμα Άλεξ....

(σταματάω να off-topicάρω)

Με ανάκλαση στο ταβάνι που το έβαλες κάνει σκιές κάτω από τα μάτια. Επρεπε να το σκάσεις στον πίσω τοίχο

μια από τις λίγες που τράβηξα με την ixus φέτος. Δεν την πολυχρησιμοποίησα, γιατί δεν μπορούσα να συνηθίσω το full auto της (μόνο για το Ev είχα άποψη)

@perp: δεν έχω κάνει κάτι στο Link. Απλά κάτι έχει γίνει με το imageshack.gr. Ούτε κάτι δικές σου φωτογραφίες από άλλο θέμα, που τις έχεις εκεί, λειτουργούν :p

nia0jsvgv84vz672rbmw_thumb.jpg

μια από τις λίγες που τράβηξα με την ixus φέτος. Δεν την πολυχρησιμοποίησα, γιατί δεν μπορούσα να συνηθίσω το full auto της (μόνο για το Ev είχα άποψη)

I seez nothing :...:

ούτε εγώ :p

Απ'ότι είδα, το imageshack.gr είναι σε διαδικασία συντήρησης, και πιθανώς για αυτό να μη φαίνεται τώρα. Αν είναι, θα την ξαναανεβάσω αύριο το πρωί, και θα κάνω edit το αρχικό μήνυμα :)

Καταραμένε Felix, είσαι Πράγα και έχεις λιώσει να με παίρνει τηλέφνο. Κάτσε λίγο ακόμα εκεί και παρατάω έγγυο γυναίκα και σου 'ρχομαι!

Μια φωτό από Πράγα:

phone_booth_resize.jpg

Και μια τελαυταία και ύπνος:

DSC_1858_1_3_resize.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.