Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

DSC00071.jpg

ενα παγκακι στο sunderland που μενω το εβγαλα απο αποσταση περιπου 25-30 μετρων

DSC00051.jpg

ενα παραθηρο ακριβψς απεναντι απο το δοματιο μου στην εστια

κ οι 2 βγαλμενες με μια sony dsc-h10

από κάτω, με ένα sb600 ασύρματα, και το onboard της μηχανής σε commander mode.

αλλιώς το είχα στο μυαλό μου, αλλιώς βγήκε.

προφανώς δεν ξέρω.

μπορω να το κανω και γω?εχω ενα sb-800.θα μας πεις τη διαδικασια?

μπορω να το κανω και γω?εχω ενα sb-800.θα μας πεις τη διαδικασια?
αν μπορεί να το κάνει η μηχανή σου, θα το βρεις μέσα στο manual. από την άλλη το sb800 μπορεί να λειτουργήσει σαν commander, οπότε χρειάζεσαι ένα δευτερό εξωτερικό φλας.

η d60, δεν έχει commander mode, εν αντιθέση με τη d70.

το sb-800 έχει commander mode, στο sb-22 δεν ανήκει στη CLS οικογένεια, με άλλα λόγια δεν επικοινωνούν μεταξύ τους.

αφού έχεις 2 φλας, το καλύτερο (για μένα) να κοιτάξεις για wireless flash trigger για να τα ανάψεις.

any tips για το post 3984? :D:D:D:D

Το παγκάκι δεν είναι άσχημο, αλλά το κάδρο σου είναι αποκλειστικά πάνω στο παγκάκι. Οπότε μας δείχνεις ένα μπλε παγκάκι. Αν το μεγαλώσεις/αλλάξεις λίγο, θα δείξεις κάτι παραπάνω ;)

Το Νο2 έχει κούνημα, προσωπικά βάζω την μηχανή κάπου σταθερά και βάζω timer 2 sec για να μην έχει ούτε καν το κούνημα από το δάχτυλο μου στο κουμπί. Φυσικά κρατάω τη μηχανή χαλαρά από το κορδώνι της μην έχουμε κανένα ατύχημα lol.

παιζοντας στο photoshop και επηρεασμενος απο κατι ir φωτογραφιες που εβλεπα προσφατα ειπα να δοκιμασω να αλλαξω το πρασινο τον δεντρων σε ασπρο κανοντας το τοπιο χιονισμενο. Η περισοτερη δουλεια εγινε με το adjusments/replace colour και το αποτελεσμα ειναι αυτο εδω

3212683592_61420bb598_o.jpg

Η αρχικη φωτογραφια ηταν αυτη (δεν ειναι δικια μου)

Ξερει κανεις καποια καλυτερη τεχνικη για αυτην την δουλεια; Γιατι το ασπρο στα δεντρα μου φαινεται πολυ καμενο στο τελικο αποτελεσμα.

Το παγκάκι δεν είναι άσχημο, αλλά το κάδρο σου είναι αποκλειστικά πάνω στο παγκάκι. Οπότε μας δείχνεις ένα μπλε παγκάκι. Αν το μεγαλώσεις/αλλάξεις λίγο, θα δείξεις κάτι παραπάνω ;)

Το Νο2 έχει κούνημα, προσωπικά βάζω την μηχανή κάπου σταθερά και βάζω timer 2 sec για να μην έχει ούτε καν το κούνημα από το δάχτυλο μου στο κουμπί. Φυσικά κρατάω τη μηχανή χαλαρά από το κορδώνι της μην έχουμε κανένα ατύχημα lol.

DSC00072.jpg

better?????????

Ναι για μένα τουλάχιστον, αν και θα προτιμούσα το παγκάκι να μην ήταν στο κέντρο ακριβώς, αλλά ας πούμε λίγο δεξιά-αριστερά. Κάπως όπως θα υπαγόρευε το rule of thirds. Μου αρέσουν πάντος τα χρώματα του, και το φως του.

Πολύ καλύτερα ναι :)

Έδειξε καλύτερα το θέμα, τώρα αν θες να γίνει λίγο καλύτερο, πειραματίσου ψάχνοντας να "αιχμαλωτίσεις" το παγκάκι μαζί με κάτι άλλο.

Δηλαδή κάνε το κάδρο σου λίγο πιο δεξιά ή αριστερά και οπωσδήποτε, μπορείς να θυσιάσεις λίγο από το γρασίδι σου :)

Πάνω απ' όλα πρέπει να είσαι εσύ ευχαριστημένος, δικό σου χόμπυ είναι :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.