Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

@snik 1,2,4,6 φοβερές βάλτες στίς καλύτερες να τίς βλέπει ο κόσμος:T::T:

Πέσμας και τον εξοπλισμό αμα μπορείς.

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Παιδια πραγματικα σας ευχαριστω παρα πολυ για τα σχολια σας, ειχα και τις μαυρες μου τωρα τελευταια και μου φτιαξατε την διαθεση :T:

Sakis σε ολες εκτος απο την 4 της εχω βγαλει με μια canon powershot s5,η 4 ειναι απο καμερα κινητου (w890i).

Στην 1η εγινε χρηση ενος macro box που κατασκευασα απο οδηγειες που βρηκα στο ιντερνετ και στην 2η ειναι με χρηση ενος diffuser στο φλας, οπου το ειχε κατασκευασει αυτος εδω (Κανει μεγαλη διαφορα στις macro φωτογραφιες αν δεν εχετε εξωτερικο flash)

Σε ολες εχει πεσει μια μικροεπεξεργασια στο photoshop κυριως curves,hue-saturation και brightness-contrast. Στην 6η την εχω δουλεψει λιγο παραπανω στο photoshop.

Αν θελετε να σας πω τιποτα αλλο για ρυθμισεις ρωτηστε με :)

ps. angel_f πολυ ομορφες οι φωτογραφιες σου,οι 2 τελευταιες και κυριως η προτελευταια ειναι εξαιρετικες

Να μπω και εγω στην παρεα σας;

παρακολουθουσα το φορουμ καιρο τωρα αλλα ποτε δεν ειχα ποσταρει,εχετε βαλει μερικες πολυ ομορφες φωτογραφιες, μπραβο στους δημιουργους!

2784153138_31853a0c00_m.jpg 2706372095_ba0322ca37_m.jpg 2731779780_436d7cb4d2_m.jpg

2707300794_669a467c7d_m.jpg 3162950774_409a6e3f0a_m.jpg 2997227468_fc7abd9970_m.jpg

Οι φωτό με τα αυτοκίνητα είναι σαν να τις έχει τραβήξει άλλος, οι υπόλοιπες ναι όντως είναι πολύ καλές.

υπάρχει σε μεγαλύτερη ανάλυση?
όχι, από το πολύ σκάλισμα, έχασα το raw και βρέθηκε κάπου στα σκουπίδια. υπάρχει αυτή όμως.

39450220xy7.th.jpg

από κάτω, με ένα sb600 ασύρματα, και το onboard της μηχανής σε commander mode.

αλλιώς το είχα στο μυαλό μου, αλλιώς βγήκε.

προφανώς δεν ξέρω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.