Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

:rofl:

Στην οθόνη μου (που μάλλον χρειάζεται καλιμπράρισμα) πάντως τα βλέπω σωστά (υποκειμενικό αυτό) :p

Δηλαδή σχεδόν θα περίμενα να τα δει το μάτι μου μια μέρα με μπόλικο ήλιο και συννεφιά στην (πανέμορφη) Εύβοια.

δεν ξέρω κατά πόσο ήταν εφικτό, αλλά νομίζω θα ήταν καλύτερα να φλασάρεις ασύρματα από δεξιά για να μην δημιουργούνται αυτές οι σκιές :)

ετσι όπως βλέπω με το άπειρο μάτι μου από αριστερά.:p

το ότι έχει σκιά δεν δείχνει ότι φωτίζεται από αριστερά;

εκτός και αν (τώρα που παρατηρώ μια αντανάκλαση στο αριστερό μέρος του στήθους) φλάσαρες από δεξιά αλλά έπαιζε κάτι άλλο με τον φωτισμό του χώρου που δεν το πιάνω.

Για φωτισε με :)

κατω αριστερα φαινεται οτι ειναι το φλας

edit : 2 φλας εχει ; :p

ενα πανω αριστερα και ενα κατω αριστερα

Ετοιμάζω το reply

"hayabusa got owned" :rofl:

Μάλλον στο off topic θα πάει,sorry :(

lol, αυτός ήταν ο σκοπός, ή ξέρεις και το λες με σιγουριά ή δεν λες τίποτα :)

κάτσε ρει να εξηγήσει τι έκανε μπας και μάθω να το χρησιμοποιώ σωστά και εγώ το ρημάδι :p

Αφού μου κάνει σκιά σημαίνει ότι δεν το χρησιμοποιώ σωστά, γιατί να κάνεις κι εσύ το ίδιο? :)

lol, αυτός ήταν ο σκοπός, ή ξέρεις και το λες με σιγουριά ή δεν λες τίποτα :)

Ok,το αλλάζω.....Jerry got owned :haha:

άσχετα με το flash εμένα μου μοιάζει καμένο το carousel με κακά περιγράμματα στις μαρκίζες ps χάλασμα? και χωρίς χρώμα

white balance άκυρο

δεν την ήθελες λίγο πιο ζεστή?

άσε που μεταμόρφωσες τον μικρό τυμπανιστή σε πειρατή με γάντζο στο αριστερό :)

σπασμένη μπαγκέτα ή ευθυγραμμίστηκες τόσο απόλυτα?

για iso 500 δεν πιστεύω να είναι αφλάσωτη

και στη θεωρία του πορτραίτου προτείνονται οι σκιές που δίνουν όγκο και κάνουν φυσικό το αποτέλεσμα

σκιά έχουμε όλοι στον πραγματικό κόσμο....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.