Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Εδώ σε θέλω NTG!:hehe:

Wide και tele ακρα του φακού... ποιος είναι???

hint: υπάρχει ενα στοιχείο που αποκαλύπτει την αλήθεια, αλλά θέλει πονηριά για να λύσεις τον γρίφο:rubik:

http://i474.photobucket.com/albums/rr104/angel_fot/aaa.jpg

http://i474.photobucket.com/albums/rr104/angel_fot/a.jpg

edit :@ busa

Η λάμπα που χρησιμοποιείς μπερδεύει την μηχανή και πρέπει να ρυθμίσεις μονος σου το WB...

7zk7tv7b0h7zpvltjfpq.jpg

θελω μια μικρη βοηθεια.....:D

Ησουν μεσα απο το φρακτη ή απο εξω??

Και αν ησουν μεσα ..ο φακος εχει σταθερο διαφραγμα ή οχι??

(απλα για να αποκλεισω ενα φακο η δευτερη ερωτηση):pleasantry:

στην αρχη αυτο σκεφτηκα ..αλλα λεω με τον 24-70 τι να το κανει??(εκτος αμα τσιμπησες καμμια FF τωρα που παιζει στο χιλιαρικο;)

Oποτε (και ελπιζωντας να μην ησουν κολλητα στο φρακτη) λεω οτι ειναι καποιος 70-200mm F# L (is or not)

Σαν φτηνη εκδοχη λεω τον F4 non-IS αλλα σαν κρυφο ποθο λεω τον F4 IS:D

So?????Eπεσα κοντα?

ανεπιδεκτος

ψιτ, φτασμένε...καλό είναι άμα δεν σ'αρέσει κάτι να προτείνεις και κάποια βελτίωση...όπως θα έχεις δει ακόμη και αυτοί που δεν ανεβάζουν φωτογραφίες πάντα έχουν κάτι να προτείνουν...λόγια του αέρα δεν έχω ακούσει ούτε από τους 2-3 που πραγματικά το κατέχουν.

@angel_f: Ευχαριστώ για το τιπ :T:

NTG δυστυχώς η πραγματικότητα απέχει απο τον συλλογισμό σου :(

To hint ήταν η ανάλυση των 2 φώτο... έπρεπε να πολλαπλασιάσεις x4, εαν ειχες παρατηρήσει ολες οι φώτο που ανεβάζω ειναι διαιρεμένες /2

24-70/2.8?:tomato:

...σε mkII:innocent:

Είναι απίστευτο πως το σκέφτηκες!!?? αλλά είναι αλήθεια !!:jump1::worship:

Ήρθε η ωρα για FF...:D

Έκανα ποδαρικό στον Κατερελο :)

http://i474.photobucket.com/albums/rr104/angel_fot/_MG_2526.jpg

@hayabusa: Δεν ειπα ποτε οτι ειμαι φτασμενος, το αντιθετο. Το ποστ μου δεν ηταν τιποτα παραπανω απο μια απλη αντιδραση στις συνεχεις αποτυχημενες προσπαθειες σου να φτασουν εστω σε καποια στοιχειωδη "αισθητικη" - τουλαχιστον για τα δικα μου δεδομενα.

Δεν ηταν θεμα τεχνικης οποτε και δεν προτεινα κατι. Εφοσον το ζητας σου δινω και μια αλλη εκδοχη.

@angel_f: ζηλευω...

post-1659-1416073770,3613_thumb.jpg

sorry για το ξέσπασμα :)

Απλά πιστεύω ότι το ποστ αυτό θα έπρεπε εξαρχής να έχεις κάνει.

Το θέμα όπως καταλαβαίνω με αυτή τη φωτό ήταν περισσότερο η απόδοση των χρωμάτων και η ισορροπία λευκού παρά το κάδρο (που μάλλον ήταν καλό)

Εν κατακλείδει ρε μαν, η φωτογραφία είναι πραγματική επιστήμη και όταν κάνεις προσπάθειες για να βελτιωθείς δεν είναι και ότι καλύτερο να ακούς απλά λόγια χωρίς μια συμβουλή ;)

Οχι ακριβως. Για μενα το δυνατοτερο σημειο (περαν του θεματος και του μηνυματος) στη φωτογραφια ειναι το καδρο, και αυτο δε μου αρεσε στη δικια σου. Τα χρωματα τα θεωρω δυτερευουσας σημασια και σπανια θα παραπονεθω γι΄αυτα οταν τα υπολοιπα μου αρεσουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.