Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Συμφωνώ με τον Κώστα. Είπαμε να πειραματιστείτε, αλλά εγώ δεν φταίω τίποτα να βλέπω το κάθε κλικ που κάνετε. Μπαίνω στο thread να δω 1-2 φωτογραφίες κάθε μέρα.

Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση, μην floodάρετε τον τόπο με κάθε DSC_*.jpg που έχετε.. Για αυτό υπάρχουν και τα Photobucket accounts κλπ..

Ποστάρετε, αλλά να υπάρχει και ένας λόγος ύπαρξης.

Just my 2c. jpavly speaking, not the admin.

Συμφωνώ με τον Κώστα. Είπαμε να πειραματιστείτε, αλλά εγώ δεν φταίω τίποτα να βλέπω το κάθε κλικ που κάνετε. Μπαίνω στο thread να δω 1-2 φωτογραφίες κάθε μέρα.

Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση, μην floodάρετε τον τόπο με κάθε DSC_*.jpg που έχετε.. Για αυτό υπάρχουν και τα Photobucket accounts κλπ..

Ποστάρετε, αλλά να υπάρχει και ένας λόγος ύπαρξης.

Just my 2c. jpavly speaking, not the admin.

Συμφωνώ κι εγώ σε αυτό και ισχύει για όλους και όχι μόνο για τον Hayabusa, κάντε μια διαλογή ρε παιδιά, μην το κάνουμε personal album το thread.

Όσο για τις τελευταίες φώτος του Ζαννή (ναι μας έχει πρήξει λίγο με το macro :p), , ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι δε σας άρεσε!!!. Οι 2 και 3 πραγματικά δεν έχουν λόγο ύπαρξης αλλά η πρώτη με το λουλούδι και ΕΙΔΙΚΑ εκείνη (η 4) με την μέλισσα είναι από τις καλύτερες που μας έχει δείξει μέχρι τώρα. Δεν έχω κάτι να κερδίσω εγώ από αυτό, ούτε στο thread ανεβάζω, ούτε είμαι ειδικός αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Έλεος!!!

Πολύ Φιλικά,

over and out

Το βασικό, η μέλισσα σου δίνει μέλι, ενώ η σφίγγα το πολύ πολύ να σε σκρώξει :p

Η μέλισσα έχει περισσότερο τρίχωμα στο σώμα της, ενώ έχει πιο διακριτές ραβδώσεις (κίτρινο-μελί για την ακρίβεια, και μαύρο)

Η μέλισσα θα σε τσιμπήσει μόνο αν νιώσει ότι απειλείται το σπίτι της (κυψέλη) - η σε ακραίες περιπτώσεις όταν την έχεις τσατίσει πολύ :p, καθώς με το να σε τσιμπήσε σκοτώνεται αυτή. Αυτό διότι το κεντρί είναι συνδεδεμένο με το πεπτικό σύστημα, οπότε με το τσίμπημα, και λόγω της μορφής του κεντριού το οποίο μοιάζει με αγκίστρι, ουσιαστικά ξεκοιλιάζεται. Αντίθετα η σφίγγα μπορεί να σε τσιμπήσει άπειρες φορές :p

Μια συνηθισμένη μέλισσα της Ελλάδας είναι σαν κι αυτην

<-----off topic ended---->

Όντως, κατ'εμέ, η μόνη που άξιζε ως φωτογραφία (κι όχι για παρουσίαση των δυνατοτήτων του φακού) ήταν η πρώτη με τη μαργαρίτα :)

Επί την ευκαιρία, και μια Αγριομέλισσα

http://i474.photobucket.com/albums/rr104/angel_fot/IMG_0897.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Bumble_bee

Από thumb που την είδα είπα ΩΠ! αυτή είναι και μαμώ τις φωτογραφίες. Δυστυχώς ανοίγοντάς την είδα ότι πάσχει σε εστίαση. Ωραίο χρώμα-κάδρο όμως, κρίμα να μην βγει πιο καθαρή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.