Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Ρε συ Ζαννή, γιατί postάρεις και την κάθε λάθος φωτό; Ντάξ δλδ, δώσε ένα link από το photoalbum σου να τελειώνουμε :hehe: Οι 2-3 είναι τραγικές, έχεις δείξει πολύ καλύτερα, sorry κιόλας.

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

και αυτή με το λέλουδο και το μαμούνι είναι λάθος, κατ'εμέ. Εκείνος ο θολός όγκος στο κέντρο της φωτογραφίας ενοχλεί. Γενικά σε αυτές, τις μάκρο, το κυρίως θέμα στο κέντρο, νομίζω

Επειδή ζηλεύω που ορισμένοι ανεβάζετε φωτογραφίες από τα πιτσιρίκια σας, ανεβάζω κι εγώ μια φωτογραφία από έναν άτακτο νεαρό που πήγε να δραπευτεύσει το Σάββατο από την αυλή της πολυκατοικίας, τον μάζεψα και τον έβαλα σε μια γλάστρα, για να βγάλει το χειμώνα :)

0h0pun2j65j5qu2dhy2v.jpg

εσείς στην πόλη έχετε άλλα, εξίσου ενδιαφέροντα θέματα.

για πες κανένα γιατί το Μοσχάτο και τα πέριξ τα έχω εξαντλήσει πλέον :p

Φυσικά αν πάω πουθενά στις γιορτές δεν θα κάνει και η μηχανή διακοπές :D

You ar the man,το έχεις με χιλια....

@Haya Είμαι ο πλέον αναρμόδιος αλλα θα ήθελα να μου πείς αν γίνεται γιατί στην δέυτερη έχεις iso 200 ενώ έχεις -0,3

exposure.

Καί στην τρίτη γιατί δοκίμασες με φ3,5 και 1/100 και οχι με φ8 και μεγαλυτερο χρόνο γιά να δώσεις λιγο βάθος;

Πάντως πιστέυω ότι έχεις τραβήξει πολύ καλύτερες φότο και έχεις και καλό μάτι γιά θέματα,

Και κάτι άλλο μπορείς να μου πεις πώς σου κάθονται όλα τά έντομα;:D

τα settings που ανέφερες πρέπει να είχαν ξεμείνει χωρίς να τα προσέξω. ;)

Όσο για το δεύτερο δεν έβαλα αυτά που προτείνει γιατί λόγω του μεγάλου χρόνου θα χρειαζόταν τρίποδο και δεν είχα μαζί μου

Τώρα για εντομα, λίγη υπομονή και λίγη ταχύτητα χρησιμοποιώ και κάνω την προσευχή μου να βγει καλό αποτέλεσμα :D

πολύ όμορφο...:T: που να δούμε τέτοια εδώ...
Ο ουρανός γύρω από τον Ήλιο παίρνει διάφορα χρώματα, ανάλογα με το ποσοστό των σωματιδίων που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα. Αυτά ανακλούν το φως προς όλες τις κατευθύνσεις. Και πάλι, λόγω διάχυσης των μικρότερων μηκών κύματος, στο μάτι μας φτάνουν τα μεγαλύτερα μήκη κύματος, και δημιουργούν τα εντυπωσιακά ροζ-πορτοκαλο-κόκκινα χρώματα

πραγματικά πιστεύεις ότι στην πόλη η ατόσφαιρα είναι καθαρότερη απ'ότι στην εξοχή; :p

Προσωπικά, τις τελευταίες μέρες βλέπω σχεδόν κάθε απόγευμα έτσι (χρωματισμένο) τον ουρανό.

για την 2 συμφωνώ ;)

για την 3 ήθελα να καταλάβω και εγώ τι δεν παει καλά...μαλλον (εκτός των άλλων) ήθελε διόρθωση

Είναι καλύτερα τώρα;

DSC_3873_pt.jpg

Τα (πουλάκια) γύρω από τον ήλιο βγάλε.

Άριστη :worship: (θα την προτιμούσα οριζόντια).

Τελικά είναι υπόθεση του φωτογράφου κατά πόσο σωστά καδράρει την φωτό (και δεν έχει σημασία ο εξοπλισμός), σε αυτόν τον τομέα τα πας πολύ καλά.:victory:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.