Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

αρώτηξις: για φωτογραφία πίσω από συρματόπλεγμα, η λύση είναι ανοιχτό διάφραγμα και χειροκίνητη εστίαση (ώστε να μην εστιάσει πάνω στο συρματόπλεγμα) ή υπάρχει και κάτι άλλο που μου διαφεύγει;

Ελπιζω το θεμα σου να ειναι αρκετα πισω απο το συρματοπλεγμα με σενα κολλημενο πανω του (και ανοιχτο διαφραγμα) και οχι το αντιθετο.

πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από από 31 cm που είναι το max του φακού.

Πώς είναι;

Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος οταν απαντας σε τετοιες ερωτησεις..

Λίγο η καλητεχνική φύση του ζωδίο μου LOL,λίγο ο κάλος στον εγγέφαλο με κολήσατε....

Και πρίν 2 εβδομάδες αγοράστικε απο ebay μία SD9 με βρόμικο σένσορα μαζί με ενα φτηνιάρικο φακό 18-50 AF ο οποίος απο οτι βλέπω το μπροστά γιαλί ειναι λίγο θολό(αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο).

Παιδιά μιλάμε για εντελώς νέος στο αντικείμενο για αυτό ζητάω την κατανόηση καί τήν ανοχήσας για τυχόν τερατουργήματα με την Diva ή αλλιώς κατσίκα οπως τήν ονομάζουν.

<a  href=%7Boption%7Dhttp://img239.imageshack.us/img239/5408/img04553hi2.th.jpg' alt='img04553hi2.th.jpg'>

img04555be7.th.jpg

img04561fq3.th.jpg

img04563dk1.th.jpg

img04583ou4.th.jpg

img04601tx2.th.jpg

img04583ou4.th.jpg

έχεις το raw; που είναι τραβηγμένες;

η προτελευταία νομίζω πως είναι και η καλύτερη. βέβαια αν θελεις να κάνεις δουλειά υτο πρώτο για το οποίο πρέπει να μεριμνήσεις είναι ο καθαρισμός του αισθητήρα :)

από που κατάλαβες ότι είναι βρώμικος ο αισθητήρας του; με 3.5 και 5.6 τραβάει.

από που κατάλαβες ότι είναι βρώμικος ο αισθητήρας του; με 3.5 και 5.6 τραβάει.

Ο ίδιος το είπε βρε: :p

Λίγο η καλητεχνική φύση του ζωδίο μου LOL,λίγο ο κάλος στον εγγέφαλο με κολήσατε....

Και πρίν 2 εβδομάδες αγοράστικε απο ebay μία SD9 με βρόμικο σένσορα μαζί με ενα φτηνιάρικο φακό 18-50 AF ο οποίος απο οτι βλέπω το μπροστά γιαλί ειναι λίγο θολό(αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο).

Ωραίες οι φωτογραφίες Σάκη!

Παιδιά μιλάμε για εντελώς νέος στο αντικείμενο για αυτό ζητάω την κατανόηση καί τήν ανοχήσας για τυχόν τερατουργήματα με την Diva ή αλλιώς κατσίκα οπως τήν ονομάζουν.

:T:

Με λίγη επεξεργασία θα απογειωθούν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.