Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Να ξέρεις οτι το εργαλείο του photoshop που βρίσκει αυτόματα την σωστή θερμοκρασία λευκού έδειξε 3800Κ

δε χρησιμοποιω photoshop φιλος :p

Περα απο τη πλακα.Σε αυτη τη περιπτωση πιστευω δεν υπαρχει σωστο η λαθος αλλα το πως αρεσει στον καθεναν.

Ουτε ξερω τοσο καλα αυτα τα προγραμματα.Απλως την εκανα οπως θα την εκανα εγω.Οχι για καλυτερη απο σενα:)

Όλο μιλάτε για White Balance, Noise Reduction, Color temperature και ένα σωρό άλλα που πολλοί δεν αναγνωρίζουν τι είναι. Δεν τα μαζεύετε σε ένα threadάκι επεξεργασίας φωτογραφίας; :)

@hayabusa

αυτες μαλιστα...τις αλλες απλως τις πεταγες εδω πανω.ενω με αυτες ασχοληθηκες και λιγο και βγηκε καλυτερο το αποτελεσμα.

μπραβο φιλος.

(αρχιζω και ζηλευω τον φακο σου....:p)

Τοτε που ειχα βγαλει και τη φωτο απο τη γεφυρα..Τις ειχα ξεχασει αυτες :p

DSC_0436_1.jpg

DSC_0416_filtered.jpg

Χθες ανεβηκα στη ταρατσα αλλα δεν ειχα καλη θεα.και ετσι ασχοληθηκα με τον ουρανο :p

Με εντυπωσιασε το γεγονος παροτι τη φωτορυπανση της αθηνας και τη αραιη συνεφια τα εβγαλε μια χαρα τα αστερια.

και με τον 55-200 εβγαλα το Μ42 του ωριωνα.

Orion_filtered.jpg

m42_orion_filtered.jpg

και εδω ο φωτογραφος :p

me_taratsa_filtered.jpg

την στιγμη που εβγαλε στην αθηνα που ουτε με το ματι φαινοταν ο αστερισμος το νεφελωμα , σκεψου σε ΤΕΛΕΙΟ ουρανο με 10 ιντσες τηλεσκοπιο , ευθυγραμμισμενο και παραπανω χρονο εκθεσης :)

χαμος θα γινει στο λεω εγω..και IR σιγουρα πρεπει να εχουμε για τις ccd καμερες :p

@GoMaR: καλές φωτογραφίες ;) Κι εγώ το σκέφτομαι να πάρω τη μηχανή καμιά φορά, τώρα που βρήκα και το διαρκείας, να δω τις δυνατότητές μου, αλλά είμαι αρκετά ψηλά ρε γμτ :/ Πάντως εξακολουθείς να λες ότι δεν είσαι γαύρος;

Πάντως εξακολουθείς να λες ότι δεν είσαι γαύρος;

σοβαρα ρε...δεν ασχολουμαι.ανεκαθεν υποστηριζα τον παναθηναικο:)

Οσο για ΣΕΦ και καραισκακη που ημουν , ηταν για τις φωτος καθαρα και επειδη μπηκα τσαμπα στο ΣΕΦ :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.